IQ 160: Όλα όσα έγιναν στην avant premiere

Οι πρωταγωνιστές της σειράς μιλούν στο star.gr

Στην avant premiere της νέας σειράς του Star, IQ 160, συνάντησε η κάμερα του star.gr τους πρωταγωνιστές.

Η νέα εβδομαδιαία συναρπαστική «αστυκωμική» σειρά κάνει πρεμιέρα στο Star την Κυριακή 26 Μαρτίου με διπλό επεισόδιο!

IQ 160: Οι χαρακτήρες της νέας «αστυκωμικής» σειράς του Star

Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και γέλιο, σε μια σειρά, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με εξαιρετικούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές: Σμαράγδα Καρύδη (Πηνελόπη Μουρίκη), Νίκος Κουρής (Αργύρης Καλατζής), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (Σοφία Χαριτάκη), Ηλίας Μουλάς (Γιώργος Βλαστός), Ελίζα Σκολίδη (Δάφνη Φιλιππίδου), Σωτήρης Δούβρης (Λαυρέντης Γκανάς), Αριστοτέλης Μπολοβίνος (Γιάννης Παπανίκας), Χάρης Παπαδόπουλος (Παύλος Νταϊφάς), Στο ρόλο του Αιμίλιου Παναγούλη, ο Τάσος Παλαντζίδης. Στο ρόλο της Άσπας Μουρίκη, η Νέλλη Γκίνη. Επίσης συμμετέχουν: Αγγελική Μάρκου (Μαρίνα Μουρίκη) και οι μικροί Φίλιππος Ελευθερόπουλος (Ηλίας Μουρίκης – Γκανάς) και Μαρία Νεαμονίτη (Στέλλα Μουρίκη – Γκανά).

Η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, η οποία υποδύεται τη Σοφία Χαριτάκη, την αστυνόμο Β’, 48 ετών, και είναι η Αρχηγός του τμήματος στη σειρά, είπε στην κάμερα του star.gr: «Νιώθω χαρά, ανακούφιση γιατί ο κόπος ανταμείβεται όταν βλέπεις ένα καλό αποτέλεσμα! Εγώ είμαι η αυστηρή της ιστορίας, είμαι η Αρχηγός του τμήματος, η οποία έχει ανοιχτό μυαλό και οσμίζεται ότι η Πηνελόπη (Σμαράγδα Καρύδη) θα είναι χρήσιμη για το σώμα και στη συνέχεια θα έχουμε πολλά ευτράπελα!»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα ότι αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήθελε να γίνει εγκληματολόγος! «Θα ήθελα να γίνω εγκληματολόγος και δεν σου κάνω πλάκα! Στον ελεύθερό μου χρόνο μπαίνω στο ίντερνετ και παρακολουθώ αληθινές υποθέσεις, συνεντεύξεις δολοφόνων» είπε στο star.gr.

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου

Νέλλη Γκίνη

Νέλλη Γκίνη

Η Νέλλη Γκίνη, η οποία υποδύεται τη μητέρα της Σμαράγδας Καρύδη στη σειρά δήλωσε ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της στη σειρά: «Είναι υπέροχο το συναίσθημα που νιώθω γιατί πραγματικά είναι μία ξεχωριστή σειρά! Έχει τρομερό ενδιαφέρον, κινείται πολύ γρήγορα, η σκηνοθετική γραμμή είναι τέλεια, τα παιδιά όλα υπέροχα! Ειλικρινά νομίζω ότι πάμε για μία πολλή καλή δουλειά». 

Ηλίας Γκανάς (ο μικρός Φίλιππος Ελευθερόπουλος)

Ο γιος της Πηνελόπης και του Λαυρέντη, 8 ετών. Χαρισματικό παιδί, φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τον υψηλό δείκτη ευφυίας της Πηνελόπης. Παντογνώστης και ανήσυχο πνεύμα, ψάχνει πάντα κάτι καινούριο για να ασχοληθεί, από πειράματα φυσικής μέχρι φιλοσοφία!

Συνέντευξη: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου

Κάμερα - Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top