Σμαράγδα Καρύδη: «Το αποτέλεσμα στο IQ 160 ξεπέρασε τις προσδοκίες μας»

Γιατί απείχε τόσα χρόνια από την τηλεοπτική μυθοπλασία;

Η Σμαράγδα Καρύδη μιλά για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, το «IQ 160», τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη / Βίντεο Alpha

Για τη νέα εβδομαδιαία σειρά που πρωταγωνιστεί το «IQ 160» μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη. Η ταλαντούχα ηθοποιός υποδύεται την genius καθαρίστρια της σειράς που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26/3 στις 21:00 με διπλό επεισόδιο!

IQ 160: Σε δύο ημέρες η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς του Star

«Περίμενα ότι θα μου αρέσει η δουλειά αλλά το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας», δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Σμαράγδα Καρύδη για τη σειρά στην οποία θα συμπρωταγωνιστεί με τον Νίκο Κουρή.

Καρύδη - Κουρής: Είδαμε μαζί τους το πρώτο επεισόδιο της σειράς IQ 160!

Δείτε το trailer της νέα σειράς του Star IQ 160

Σμαράγδα Καρύδη: Γιατί δεν έχει συνεργαστεί σε σειρά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;

Η ηθοποίος αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν έχει συνεργαστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε κάποια σειρά, παρόλο που στο παρελθόν έχουν συναντηθεί στο θέατρο, αλλά και στην «Ανατομία ενός εγκλήματος.

«Για να συνεργαζόμασταν έκτοτε στην τηλεόραση θα έπρεπε να με πάρει σε ένα από τα σιριάλ του και δεν με έχει πάρει…Χριστόφορε. Δεν μου είχε πει λεπτομέρειες για το Maestro. Τότε που έκανε τα γυρίσματα μιλούσαμε και στο τηλέφωνο στους Παξούς. Δεν είχα καταφέρει να πάω. Φέτος όμως πιστεύω θα πάω. Από τον Χριστόφορο περιμένω τα πάντα. Του αξίζει χίλια τα εκατό αυτό που παίρνει πίσω. Έλα ντε, για ρωτήστε τον γιατί δεν μου έχει προτείνει ρόλο. Δεν έτυχε να ψάχνει κάτι σαν εμένα», δήλωσε.

Ερωτώμενη γιατί δεν την έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε κάποιο σειρά στην τηλεόραση, η Σμαράγδα Καρύδη υποστήριξε ότι την κάλυπταν πολύ τα τηλεπαιχνίδια που έκανε: «Δεν βρήκα σενάρια που να έχω όρεξη να τα παίξω. Μου κάλυπταν το κενό με την τηλεόραση τα τηλεπαιχνίδια που έκανα. Προτιμούσα να κάνω ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι παρά να κάνω ένα σήριαλ στο περίπου. Μετά τον Καπουτζίδη ανέβηκε ο πήχης μέσα μου».

Η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Star IQ 160

Η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Star IQ 160

Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι ανασφαλής και ζηλεύω τον Θοδωρή»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε και για τη μακροχρόνια σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη και αποκάλυψε πως έχει... ανασφάλειες:

«Ο Θοδωρής είναι πολύ πιο σίγουρος. Εγώ είμαι συνήθως ανασφαλής που πραγματικά τη ζηλεύω. Δεν φοβάται να εκτεθεί. Έχω πάρα πολλές ανασφάλειες. Πολλά πράγματα μπορεί να μη μου αρέσουν. Δεν νομίζω ότι περάσαμε ποτέ κρίση με τον Θοδωρή. Μπορεί να περνάμε μικρές και να μην το καταλαβαίνω. Μια πραγματική μεγάλη κρίση όχι».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top