IQ 160: Σε δύο ημέρες η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς του Star

Κυριακή 26/3 στις 21:00 - Πρωταγωνιστές: Σμαράγδα Καρύδη και Νίκος Κουρής

Δείτε το νέο trailer της σειράς του Star IQ 160.

IQ 160, η νέα, εβδομαδιαία συναρπαστική «αστυκωμική» σειρά, που κάνει ΠΡΕΜΙΕΡΑ στο Star την Κυριακή 26 Μαρτίου με διπλό επεισόδιο!

Δείτε on demand επεισόδια της σειράς IQ 160  

Πρωταγωνιστές δύο από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς τους, που έχουν αφήσει το προσωπικό τους αποτύπωμα με σπουδαίες ερμηνείες στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία επιστρέφει στη μυθοπλασία μετά από 7 χρόνια απουσίας και ο Νίκος Κουρής!

Μια αντισυμβατική γυναίκα, που όμως διαθέτει εξαιρετική ευφυΐα αλλά κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί!

Ένας ιδιόρρυθμος τυπολάτρης αστυνόμος, που ξαφνικά πρέπει να συνεργαστεί μαζί της για να εξιχνιάσουν εγκλήματα! Το αταίριαστο δίδυμο δεν θα αφήσει κανένα αστυνομικό μυστήριο χωρίς λύση!

Η κάμερα του Breakfast@Star βρέθηκε στην avant premiere της σειράς IQ 160 και εξασφάλισε δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές 

Επεισόδιο 5

Η Πηνελόπη παίρνει κρυφά δείγμα DNA από την κόρη της, τη Μαρίνα, για να το συγκρίνουν με το DNA του πτώματος, που έχει βρεθεί. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για τον Παύλο. Η Πηνελόπη καταρρακώνεται και ο Καλατζής προσπαθεί να τη στηρίξει, στο πένθος της. Την ίδια στιγμή, ένας μεσήλικας άντρας ύστερα από μια απόπειρα στραγγαλισμού του καταλήγει εγκεφαλικά νεκρός, στην εντατική. Η κόρη του είχε απομακρυνθεί από κοντά του, επειδή τον θεωρούσε υπεύθυνο για την αυτοκτονία της μητέρας της. Όταν την καλούν στο νοσοκομείο, αποφασίζει να αποσυνδέσει τα μηχανήματα, που κρατούν τον πατέρα της στη ζωή και να δωρίσει τα όργανά του. Με τη μεταμόσχευση αυτή, σώζεται ένας νεαρός καρδιοπαθής. Παράλληλα, ο Αργύρης και η Πηνελόπη, προκειμένου να ανακαλύψουν το δολοφόνο, καταδύονται σε σκοτεινά νερά και αντικρίζουν σοκαριστικά γεγονότα. Ύστερα από τη λύση του μυστηρίου, η Πηνελόπη και η Μαρίνα, σε μια μικρή συμβολική τελετή, θάβουν στον κήπο τα αναμνηστικά του Παύλου, προσπαθώντας να αφήσουν το παρελθόν, πίσω τους…

Επεισόδιο 6

Ο Καλατζής βλέπει ένα ερωτικό όνειρο με την Πηνελόπη και ξυπνάει ταραγμένος. Στο μεταξύ, ένας οδοντίατρος βρίσκεται δολοφονημένος στα αποδυτήρια εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου 5Χ5. Ο υπαστυνόμος, χωρίς να έχει συνέλθει εντελώς από την ανήσυχη νύχτα, πηγαίνει στο χώρο του εγκλήματος. Εκεί, βρίσκει τη Μαρίνα να μαγνητοσκοπεί τα γεγονότα, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε μια σχολική εργασία και αυτό τον εκνευρίζει πολύ. Η Πηνελόπη εξετάζει τα στοιχεία και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το θύμα, λίγο πριν δολοφονηθεί, είχε ερωτική επαφή. Η αστυνομία αρχίζει να αναζητάει μια άγνωστη γυναίκα και την εντοπίζει άμεσα. Εκείνη τους λέει ότι ετοιμάζονταν να παντρευτούν με το θύμα. Η Μαρίνα, μέσω της κοινωνικής της δικτύωσης, τους βοηθάει να εντοπίσουν ένα μέρος όπου δυο αντίπαλες ομάδες χούλιγκανς οργανώνουν βίαιες συμπλοκές μεταξύ τους. Η Πηνελόπη διεισδύει μόνη της στο στέκι των φανατικών φιλάθλων της μιας ομάδας, βάζοντας τη ζωή της σε κίνδυνο. Ο Καλατζής, όμως, εμφανίζεται εγκαίρως και αυτό οδηγεί στην εξιχνίασή της υπόθεσης και στην αποκάλυψη του αναπάντεχου δράστη. Το ίδιο βράδυ, η Πηνελόπη βλέπει, με τη σειρά της, ένα ερωτικό όνειρο με τον Καλατζή…

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους χαρακτήρες της σειράς

Πηνελόπη Μουρίκη (Σμαράγδα Καρύδη)

Μία γυναίκα 45 ετών, λαϊκής καταγωγής. Μεγάλωσε με τη μητέρα της, Άσπα, αλλά έφυγε από το πατρικό της πολύ νωρίς. Όμορφη και sexy, με ένα εντελώς δικό της, εκκεντρικό στιλ στο ντύσιμο, αλλά και στη συμπεριφορά. Αν και δεν τελείωσε το Λύκειο, διαθέτει IQ 160, ήτοι ανώτατη ευφυΐα, γεγονός που της διευκολύνει, αλλά και δυσκολεύει τη ζωή, ανά περίσταση. Το μυαλό της λειτουργεί ακατάπαυστα, συγκρατεί εικόνες, πληροφορίες και αριθμούς, συνδυάζει τα δεδομένα και οδηγείται σε συμπεράσματα, που ξαφνιάζουν. Καθώς είναι παρορμητική, πεισματάρα, απείθαρχη και αντισυμβατική, η Πηνελόπη δεν μπορεί να στεριώσει σε δουλειά, αλλά ούτε και σε μόνιμη σχέση. Έχει τρία παιδιά από δύο διαφορετικούς μπαμπάδες και ζορίζεται να τα φέρει βόλτα. Η ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα της, όμως, δεν την εμποδίζει από το να είναι ανθρώπινη και συναισθηματική. Χαρακτηρίζεται από μια μόνιμη αισιοδοξία, έχει σχεδόν πάντα καλή διάθεση, αλλά αλίμονο σε όποιον την τσαντίσει! Η Πηνελόπη είναι αξιαγάπητη και ανυπόφορη ταυτόχρονα. Δεν έχει φίλους, καθώς είναι δύσκολο για κάποιον να συμβαδίσει με τη σκέψη της και να την καταλάβει. Το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να την ενοχλεί, αφού δεν την ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη των άλλων για κείνη. Το αδύναμο σημείο της είναι ο Παύλος, ο μεγάλος της έρωτας και πατέρας της μεγάλης της κόρης, Μαρίνας, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν 15 χρόνια, όταν η Πηνελόπη ήταν έγκυος. Η Πηνελόπη αρνείται να δεχτεί ότι ο Παύλος μπορεί να την εγκατέλειψε και έχει πάντα ελπίδες ότι θα ξαναγυρίσει. Προσπαθώντας να επιβιώσει, πιάνει δουλειά ως καθαρίστρια στο αστυνομικό τμήμα. Μία βραδινή βάρδια και μία ανώδυνη, υπό άλλες συνθήκες, απροσεξία αρκούν για να την οδηγήσουν στην αστυνομία, όχι ως ύποπτη, αλλά ως… συνεργάτη! Η δουλειά σε μία αστυνομική ομάδα είναι το τελευταίο που θα ήθελε η Πηνελόπη, καθώς αντιπαθεί κάθε είδους εξουσία. Σταδιακά όμως, θα νιώσει ότι ανήκει εκεί, καθώς και ότι βρίσκεται σε έναν χώρο όπου αναγνωρίζονται οι ικανότητές της. Η συνεργασία της με τον Αργύρη, τον επικεφαλής της ομάδας, όπου θα ενταχθεί, θα περάσει από 40 κύματα, καθώς τον θεωρεί μονόχνωτο και τυπολάτρη. Οι δυο τους, σταδιακά, θα έρθουν κοντά και θα εκτιμήσουν ο ένας τον άλλο.

Αργύρης Καλατζής (Νίκος Κουρής)

Υπαστυνόμος Α’, 48 ετών. Γοητευτικός άντρας, με αυτοπεποίθηση και ηγετικές ικανότητες. Εσωστρεφής, πεισματάρης και παθιασμένος με τη δουλειά του, δεν σταματάει ποτέ την προσπάθεια αν δεν φέρει την υπόθεση που έχει αναλάβει εις πέρας. Ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο και τους κανόνες, όντας συντηρητικός στη δουλειά, όπως και στη ζωή του. Τακτικός, οργανωτικός, προσέχει τη διατροφή του ενώ είναι φανατικός της υγιεινής και της καθαριότητας, κυκλοφορώντας μόνιμα με ένα μπουκαλάκι με απολυμαντικό πάνω του. Λειτουργεί πάντα κατόπιν σκέψης, χωρίς παρορμητισμό, ενώ, αν και διαθέτει χιούμορ, κρατάει ένα πιο σοβαρό, αυστηρό προφίλ, με αποτέλεσμα να δίνει την εντύπωση δύσκολου ανθρώπου. Είναι αξιόπιστος, έντιμος και νοιάζεται για τους άλλους. Δεν έχει ερωτικό δεσμό, ψάχνει για μια γυναίκα που να του μοιάζει και να του ταιριάζει. Μένει με τον αδελφό του, Στέλιο. Η συνεργασία με την Πηνελόπη θα φέρει τα πάνω - κάτω στη ζωή του, καθ’ ότι είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες. Η «τρέλα» της και η αδιαφορία της για το πρωτόκολλο και τις διαδικασίες θα τον φέρουν στα όριά του, δοκιμάζοντας τις αντοχές του. Στην αρχή την αντιμετωπίζει με καχυποψία, ευρισκόμενος σε μόνιμη κόντρα μαζί της, αν και αναγνωρίζει το μυαλό και το ταλέντο της. Σταδιακά θ’ αρχίσει να τη συνηθίζει, μέχρι που θα του γίνει απαραίτητη.

Σοφία Χαριτάκη (Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου)

Αστυνόμος Β’, 48 ετών, η Αρχηγός του τμήματος. Έχει πάρει πρόσφατα προαγωγή και κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει την αξία της. Διαθέτει πρακτική σκέψη, και ο προσανατολισμός της είναι στραμμένος στην απονομή δικαιοσύνης, την οποία επιδιώκει με κάθε τρόπο. Δεν θα διστάσει να προσλάβει την Πηνελόπη, καθώς διαθέτει ανοιχτό μυαλό και διακρίνει τη δυναμική που μπορεί να προσδώσει στην ομάδα της. Δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό της σε κάθε ευκαιρία, αλλά παραμένει εξαιρετικά αυστηρή στη δουλειά της. Είναι χωρισμένη, με έναν έφηβο γιο, που ζει με τον πατέρα του σε άλλη πόλη, γεγονός που την πονάει. Η Σοφία νιώθει μοναξιά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ η προαγωγή της την κάνει να νιώθει απομονωμένη από τον επαγγελματικό της περίγυρο. Το στήριγμά της είναι ο Αργύρης, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα.

Γιώργος Βλαστός (Ηλίας Μουλάς)

Υπαστυνόμος Β’, 38 ετών. Συμπαθητική φυσιογνωμία, παρορμητικός και αυθεντικός, λαϊκός τύπος. Ένα μεγάλο παιδί, που λέει αφιλτράριστο ό,τι του έρχεται στο μυαλό. Αγαπά τη δουλειά του, την οποία εκτελεί με προθυμία και υπέρ το δέον ζήλο, κάποιες φορές. Χαίρεται φανερά όταν καταφέρνει κάτι σημαντικό, όσο κι αν προσπαθεί να δείξει μετριόφρων. Γενικά δεν μπορεί να κρύψει αυτά που νιώθει, καθώς δεν αισθάνεται την ανάγκη να το κάνει. Μεγάλη του αδυναμία είναι η Δάφνη, με την οποία είναι ερωτευμένος και τη θαυμάζει απεριόριστα. Προσπαθεί να την προσεγγίσει, και παρ’ ότι εκείνη τον απορρίπτει ευγενικά με τον τρόπο της, εκείνος δεν το βάζει κάτω.

Δάφνη Φιλιππίδου (Ελίζα Σκολίδη)

Ανθυπαστυνόμος, 30 ετών, είναι η IT και σκιτσογράφος του γραφείου. Εμφανίσιμο κορίτσι, τυπική και σχολαστική, άνθρωπος του καθήκοντος, αγχώνεται εύκολα. Είναι φιλόδοξη στη δουλειά της και επιδιώκει να ανελιχθεί μέσα από τη σκληρή δουλειά, γι’ αυτό και φροντίζει να επιμορφώνεται με κάθε τρόπο. Ζει μόνη, δεν έχει προσωπική ζωή, γιατί δεν αποτελεί προτεραιότητά της. Γι’ αυτό το λόγο κάνει πως δεν καταλαβαίνει το ενδιαφέρον του Γιώργου, αν και δεν της είναι αδιάφορος. Κρύβει έναν καταπιεσμένο εαυτό, που έρχεται στην επιφάνεια, όταν οι σχετικές αφορμές κάνουν την εμφάνισή τους.

Λαυρέντης Γκανάς (Σωτήρης Δούβρης)

Ο πρώην σύντροφος της Πηνελόπης, πατέρας του Ηλία και της Στέλλας. Απλός, ευχάριστος και ντόμπρος τύπος, προσγειωμένος. Διατηρεί σχολή οδηγών, ενώ με την Πηνελόπη, παρά τον χωρισμό τους, έχουν μια σχέση έλξης - άπωσης, καθώς οι χαρακτήρες τους είναι αρκετά διαφορετικοί. Η «τρέλα» της Πηνελόπης τον αποσυντονίζει, δεν παύει ωστόσο να διατηρεί αισθήματα για εκείνη. Αισθάνεται ότι βρίσκεται πάντα στη σκιά του Παύλου, του εξαφανισμένου φίλου της Πηνελόπης, θεωρώντας ότι δεν θα τον αγαπήσει ποτέ όπως εκείνον.

Αιμίλιος Παναγούλης (Τάσος Παλαντζίδης)

Ο καλός γείτονας της Πηνελόπης. Μένει στο διπλανό σπίτι, είναι στα 75 του, συνταξιούχος και δούλευε ως κλητήρας στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Χήρος, δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδιά με τη γυναίκα του. Χόμπι του είναι η κηπουρική και η μπιρίμπα. Γλυκός και στοργικός άνθρωπος, αισθάνεται την Πηνελόπη σαν την κόρη που δεν απέκτησε και την οικογένειά της σαν δική του. Είναι πάντα δίπλα της, πρόθυμος να ακούσει, να συμβουλεύσει και να βοηθήσει όπως μπορεί. Κάνει συχνά babysitting στον Ηλία και τη Στέλλα.

Άσπα Μουρίκη (Νέλλη Γκίνη)

Η μητέρα της Πηνελόπης. Λαϊκή γυναίκα, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις, με έντονη πονηριά και καπατσοσύνη. Πάντα περιποιημένη και στολισμένη, συνήθως με υπερβολικό τρόπο, προσπαθεί να κρύψει τις πληγές στην προσωπική της ζωή, καθώς ο άντρας της (και πατέρας της Πηνελόπης) την έχει παρατήσει. Είναι μοδίστρα, εξασφαλίζοντας ένα συμπαθητικό εισόδημα, που της επιτρέπει να είναι αυτάρκης. Η σχέση της με την κόρη της ήταν πάντα προβληματική, καθώς η Άσπα δεν μπορούσε να καταλάβει το χάρισμα της Πηνελόπης. Κατά βάθος τη θεωρούσε επιπόλαιη και αφελή, πιστεύοντας ότι θα καταστρέψει τη ζωή της, με τον ιδιαίτερο τρόπο της να αντιμετωπίζει τα πράγματα. Ως αποτέλεσμα, η Πηνελόπη έφυγε νωρίς από το πατρικό της. Η σχέση τους επιδεινώθηκε όταν η Πηνελόπη έμπλεξε με τον Παύλο, τον οποίο η Άσπα δεν ενέκρινε καθόλου. Η Άσπα κάνει συνέχεια προσπάθειες να βρίσκεται κοντά στα εγγόνια της, τα οποία λατρεύει, αλλά πέφτει πάνω σε έναν υψωμένο τοίχο από πλευράς της κόρης της.

Στέλιος Καλατζής (Κυριάκος Σαλής)

Ο νεότερος αδελφός του Αργύρη. Web designer, γυμνασμένος και γοητευτικός. Κινείται με αμαξίδιο και είναι ένας κουλ τύπος, με έντονη δόση χιούμορ στη ζωή του, την οποία χαίρεται όσο περισσότερο μπορεί. Προσπαθεί μόνιμα να σπρώξει τον μονόχνωτο αδερφό του να κάνει το ίδιο.

Γιάννης Παπανίκας (Αριστοτέλης Μπολοβίνος)

Ο ιατροδικαστής της ομάδας. Αφοσιωμένος στη δουλειά του, αποτελεσματικός και ολιγόλογος. Εμφανίσιμος και συμπαθής, συνδράμει την ομάδα στην επίλυση των μυστηρίων που αναλαμβάνει.

Τα παιδιά της Πηνελόπης:

Μαρίνα Μουρίκη (Αγγελική Μάρκου)

Η μεγάλη κόρη της Πηνελόπης και του εξαφανισμένου Παύλου, 16 ετών. Τυπική έφηβη, με όλα τα θέματα της ηλικίας της. Βρίσκεται μονίμως κολλημένη στο κινητό της, ενώ η σχέση της με τη μητέρα της περνά τις κλασικές διακυμάνσεις μάνας – έφηβης κόρης. Κουβαλάει βαθιά μέσα της το τραύμα της απουσίας του πατέρα της. Αντίθετα με την Πηνελόπη, η Μαρίνα πιστεύει ότι ο Παύλος τις εγκατέλειψε, γεγονός που την κάνει να νιώθει μειονεκτικά απέναντι στ’ αδέλφια της, κυρίως απέναντι στον Ηλία, που είναι χαρισματικός. Νομίζει πως εκείνη δεν είναι αρκετά έξυπνη, γι’ αυτό συχνά αντιδρά εκνευρισμένα και κάπως επιθετικά.

Ηλίας Γκανάς (ο μικρός Φίλιππος Ελευθερόπουλος)

Ο γιος της Πηνελόπης και του Λαυρέντη, 8 ετών. Χαρισματικό παιδί, φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τον υψηλό δείκτη ευφυίας της Πηνελόπης. Παντογνώστης και ανήσυχο πνεύμα, ψάχνει πάντα κάτι καινούριο για να ασχοληθεί, από πειράματα φυσικής μέχρι φιλοσοφία!

Στέλλα Γκανά (η μικρή Μαρία Νεαμονίτη)

Η νεογέννητη, 6 μηνών, κόρη της Πηνελόπης και του Λαυρέντη.

Η υπόθεση της σειράς

Η Πηνελόπη Μουρίκη (Σμαράγδα Καρύδη), εργάζεται ως καθαρίστρια σε αστυνομικό τμήμα, στη Διεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ελληνικής Αστυνομίας. Ένα βράδυ, πέφτει τυχαία πάνω στα στοιχεία του φακέλου μίας πρόσφατης δολοφονίας. Τα διαβάζει και παρεμβαίνει στα συμπεράσματα της έρευνας, κάνοντας πολύ σημαντικές διορθώσεις.

Το επόμενο πρωί, ο υπαστυνόμος Αργύρης Καλατζής (Νίκος Κουρής) και η αρχηγός του τμήματος, η Σοφία Χαριτάκη (Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου) ανακαλύπτουν την παρέμβασή της, την καλούν για εξηγήσεις και βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Διαπιστώνουν ότι η Πηνελόπη έχει εντοπίσει λεπτομέρειες που οι ίδιοι δεν είχαν προσέξει. Αυτό, βέβαια, δεν είναι παράξενο, καθώς είναι προικισμένη με πολύ υψηλή ευφυΐα και διαθέτει IQ 160!

Η αρχηγός, εντυπωσιασμένη από τις ικανότητες της Πηνελόπης, επιβάλλει στον απρόθυμο υπαστυνόμο Καλατζή να συνεργαστεί με την ταλαντούχα καθαρίστρια, η οποία, με την αντισυμβατική της σκέψη, θα συνεισφέρει σημαντικά στον εντοπισμό του ενόχου. Παρόλα αυτά, η παρορμητική και απείθαρχη Πηνελόπη δεν ακολουθεί το αστυνομικό πρωτόκολλο και αυτό οδηγεί τον τυπολάτρη Καλατζή στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Σταδιακά στην Πηνελόπη προτείνεται η μόνιμη θέση της συμβούλου της ομάδας στην οποία και εντάσσεται, ζητώντας ωστόσο ένα συγκεκριμένο αντάλλαγμα. Στην ομάδα, εκτός από τον Αργύρη, περιλαμβάνονται ο υπαστυνόμος Β’ Γιώργος Βλαστός (Ηλίας Μουλάς) και η νεαρή ανθυπαστυνόμος Δάφνη Φιλιππίδου (Ελίζα Σκολίδη), υπεύθυνη για τις ηλεκτρονικές έρευνες.

Η Πηνελόπη έχει τρία παιδιά, την έφηβη Μαρίνα (Αγγελική Μάρκου), τον οκτάχρονο Ηλία (Φίλιππος Ελευθερόπουλος) και την έξι μηνών Στέλλα (Μαρία Νεαμονίτη), από δύο συντρόφους, τον Παύλο (Χάρης Παπαδόπουλος) και τον Λαυρέντη (Σωτήρης Δούβρης).

Το ανατρεπτικό μυαλό της, ενώ παίρνει ταχύτατες στροφές, συγκρατεί εικόνες, πληροφορίες και αριθμούς, συνδυάζει τα δεδομένα και οδηγείται σε συμπεράσματα που ξαφνιάζουν, δεν την βοηθάει καθόλου ούτε στην προσωπική, ούτε στην επαγγελματική της ζωή. Για αυτό και δεν καταφέρνει να στεριώσει πουθενά. Τσακώνεται συνέχεια ακόμη και με τη μητέρα της, την Άσπα (Νέλλη Γκίνη), με αποτέλεσμα οι δυο τους να βρίσκονται σε απόσταση. Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο τα πηγαίνει καλά είναι ο γείτονάς της, ο Αιμίλιος (Τάσος Παλαντζίδης), ο οποίος αποδέχεται την ιδιαιτερότητά της, τη στηρίζει σε όλα, σαν να είναι δική του κόρη και φροντίζει την ίδια και τα παιδιά της.

Ο Αργύρης δε βλέπει με καλό μάτι την είσοδό της Πηνελόπης στην ομάδα τους και διαφωνεί κάθετα με τον τρόπο που χειρίζεται τις υποθέσεις. Όμως, αν και φαινομενικά αταίριαστοι και παρά τις κόντρες και τους καυγάδες τους, η Πηνελόπη και ο Αργύρης θα βρουν τον τρόπο να συνεργαστούν αποτελεσματικά και να εξιχνιάζουν κάθε υπόθεση, που αναλαμβάνουν. Σε κάθε επεισόδιο, η ομάδα αναλαμβάνει μία νέα, περίπλοκη υπόθεση και οδηγείται στην επίλυσή της, χάρη στη συνεργασία με την Πηνελόπη και στην υψηλή νοημοσύνη της!

Σταδιακά, η σχέση της Πηνελόπης και του Αργύρη θα εξομαλυνθεί. Ο σαρωτικός της χαρακτήρας θα παραμείνει ακέραιος και ο υπαστυνόμος θα τη συνηθίσει, σε βαθμό που θα του γίνει απαραίτητη. Σε αυτό, θα συμβάλλει και ο αδερφός του, ο Στέλιος (Κυριάκος Σαλής), ο οποίος τον παροτρύνει να γίνει πιο εξωστρεφής και πιο χαλαρός. Άλλωστε, παρά τις εντυπωσιακές εγκεφαλικές της ικανότητες, η Πηνελόπη είναι ευαίσθητη και αξιαγάπητη!

Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και γέλιο, σε μια σειρά, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με εξαιρετικούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές: Σμαράγδα Καρύδη (Πηνελόπη Μουρίκη), Νίκος Κουρής (Αργύρης Καλατζής), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (Σοφία Χαριτάκη), Ηλίας Μουλάς (Γιώργος Βλαστός), Ελίζα Σκολίδη (Δάφνη Φιλιππίδου), Σωτήρης Δούβρης (Λαυρέντης Γκανάς), Αριστοτέλης Μπολοβίνος (Γιάννης Παπανίκας), Χάρης Παπαδόπουλος (Παύλος Νταϊφάς),

Στο ρόλο του Αιμίλιου Παναγούλη, ο Τάσος Παλαντζίδης.

Στο ρόλο της Άσπας Μουρίκη, η Νέλλη Γκίνη.

Επίσης συμμετέχουν: Αγγελική Μάρκου (Μαρίνα Μουρίκη) και οι μικροί Φίλιππος Ελευθερόπουλος (Ηλίας Μουρίκης – Γκανάς) και Μαρία Νεαμονίτη (Στέλλα Μουρίκη – Γκανά).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top