Εκεχειρία τέλος για Πορφύρη - Αλέξανδρο: Ξανά στα μαχαίρια οι δύο παίκτες

Η Γιώτα υπεύθυνη για την αναζωπύρωση της κόντρας τους

Στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει τον Αλέξανδρο να δυσανασχετεί με την επιστροφή του Γιώργου Πορφύρη στο MasterChef και γενικότερα να εκδηλώνει από την αρχή την αντιπάθειά του προς το πρόσωπό του. 

MasterChef 2023: Αλέξανδρος για Γιώργο «Είναι γλίτσα, είναι σίχαμα»

Ωστόσο αργότερα οι δυο τους προσπάθησαν επιτυχώς να τα βρουν με τη μετέπειτα στάση τους να δείχνει ότι έχουν αποκατασταθεί πλέον οι σχέσεις τους. 

Τα εκατέρωθεν «καρφιά» που εξαπέλυσαν οι διαγωνιζόμενοι στις δηλώσεις που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της σημερινής ομαδικής δοκιμασίας, αποδεικνύουν μεταξύ άλλων ότι η κόντρα τους όχι μόνο υπάρχει, αλλά είναι πιο σφοδρή από ποτέ. 

«Στην αρχή του παιχνιδιού ανοίχτηκα σε άτομα και είδα ότι στο πρώτο στραβοπάτημα ήταν οι πρώτοι που με πρόδωσαν και μου γύρισαν την πλάτη. Άνθρωποι όπως ο Αλέξανδρος, η Στέλλα, ο Βαγγέλης που έχει αποχωρήσει, ο Δημήτρης. Σε όλους αυτούς έδωσα ένα κομμάτι του εαυτού μου κι αυτό που έλαβα ήταν ταπείνωση, περιφρόνηση και υποτίμηση», τόνισε ο Γιώργος Πορφύρης.

MasterChef 2023: Το κομπλιμέντο του Πορφύρη στη Γιώτα και η αντίδρασή της

Γιώργος Πορφύρης

Στα άκρα η κόντρα Γιώργου - Αλέξανδρου

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος δήλωσε αρχικά ότι «με τον Πορφύρη ξεκινήσαμε στραβά μετά το συζητήσαμε και τα βρήκαμε. Κάποια στιγμή βέβαια ξεκίνησε να μου κάνει πόλεμο. Σε εμένα και σε όσους έκανα παρέα. Όταν είδε ότι δεν τον παίρνει, σταμάτησε».

MasterChef Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος ισχυρίζεται ότι ο Πορφύρης του έκανε πόλεμο 

«Όταν έχασαν στην ομαδική και ο Παύλος έβγαλε στον τάκο τη Γιώτα... Μάλλον αυτός νόμιζε ότι εμείς κάναμε μια συνεννόηση να βγάλουμε υποψήφια τη Γιώτα. Από τότε δε μιλάμε και δε με ενδιαφέρει κιόλας», συμπλήρωσε ο ίδιος αφήνοντας υπαινιγμούς πως η αλλαγή στη συμπεριφορά του Πορφύρη οφείλεται στο ότι ο τότε αρχηγός της μπλε ομάδας Παύλος είχε βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση τη Γιώτα.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef 2023  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top