MasterChef 2023: Αλέξανδρος για Γιώργο «Είναι γλίτσα, είναι σίχαμα»

Οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί του Αλέξανδρου για τον Πορφύρη

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξανδρο και τον Γιώργο.

Εκεχειρία τέλος για Πορφύρη - Αλέξανδρο: Ξανά στα μαχαίρια οι δύο παίκτες

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο η αιτία για να ξαναβγούν τα μαχαίρια μεταξύ τους ήταν η Γιώτα. Ο Γιώργος Πορφύρης πιστεύει ότι ο Αλέξανδρος είχε συνωμοτήσει στην προηγούμενη ομαδική με τον Παύλο, για να τη βγάλουν υποψήφια.

MasterChef 2023: Το κομπλιμέντο του Πορφύρη στη Γιώτα και η αντίδρασή της

Ο Αλέξανδρος βλέπει με καχυποψία και την κίνηση του Κωνσταντίνου Κόκκοτα να τον συμπεριλάβει στην ομάδα του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αν το έκανε εσκεμμένα είναι γιατί τον δασκάλεψε ο φίλος του ο Πορφύρης, τον οποίο χαρακτήρισε γλίτσα, τσόφλι και σίχαμα. 

Έξαλλος ο Αλέξανδρος με τον Πορφύρη 

Έξαλλος ο Αλέξανδρος με τον Πορφύρη 

«Ο Κόκκοτας με κοιτάει ενοχικά. Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλό παιδί ο Κώστας. Θα με στεναχωρήσει άμα είναι σε αυτό. Παρ' όλα αυτά θα τον δικαιολογήσω, αν όντως το έχει κάνει, γιατί είναι πιο μικρός και έχει να κάνει με έναν τύπο, ο οποίος είναι μεγάλη γλίτσα, μεγάλο τσόφλι. Ο τύπος είναι σίχαμα», ήταν οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί που απέδωσε στον Πορφύρη ο Αλέξανδρος.

Οι σπόντες του Αλέξανδρου με αποδέκτρια τη Μαρία

Οι σπόντες του Αλέξανδρου με αποδέκτρια τη Μαρία

Ο Αλέξανδρος έγινε έξω φρενών και ξεστόμισε μερικά «γαλλικά» με αποδέκτες ορισμένους παίκτες που έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ. Δε θέλησε τέλος να τους ονοματίσει, αλλά ήταν σαν να φωτογράφιζε τη Μαρία Μπέη.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef 2023 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top