Τανιμανίδης: «Με έχουν πει πολλά αλλά το πιο ωραίο είναι "μπαμπά"»

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο TractioN

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο Traction

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάθισε στο τιμόνι του ηλεκτροκίνητου VW ID. Buzz και είχαν μια πολύ όμορφη και χαλαρή συζήτηση με τον Κώστα Στεφανή.

Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι για δυο στην Αντίπαρο!

Ο παρουσιαστής μίλησε για την αγάπη του για την επιχειρηματικότητα, τις δίδυμες κορούλες του, αλλά και τις περίεργες συνθήκες που βίωσε όταν παρουσίαζε το «World Party».

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Πήραν τις δίδυμες και πήγαν για δενδροφύτευση!

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο Traction

«Εμένα μου αρέσει να μεταφράζω τις ιδέες σε επιχειρείν, αυτό έχω σπουδάσει άλλωστε. Στις επιχειρήσεις δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις αλλά αυτή είναι και η αδρεναλίνη. Αν κάνεις επιχειρείν για να βγάλεις χρήματα, θα χάσεις. Αν το κάνεις γιατί σου αρέσει αυτό το κυνήγι, τότε και να μη βγάλεις χρήματα θα έχεις πετύχει. Είμαι πολυπράγμων. Με έχουν πει πολλά πράγματα: παρουσιαστή, επιχειρηματία, μ@@@, γυμνασμένο… το πιο ωραίο που μου έχει πει κάποιος είναι «μπαμπά». Δε θέλω να χάσω ούτε μία στιγμή από την εμπειρία της πατρότητας. Περνάνε τα χρόνια και περνάει η περίοδος που είναι μωράκια», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Το πιο απίθανο μέρος ήταν η ζούγκλα του Αμαζονίου. Είναι ό,τι πιο διαφορετικό μπορείς να δεις. Το να πεις τις διαφορές ανάμεσα σε δύο πόλεις, εντάξει, είναι πόλεις. Το να πας μέσα στη ζούγκλα είναι τελείως διαφορετικό, εντυπωσιακό, νιώθεις μια ανατριχίλα», πρόσθεσε μιλώντας για το World Party.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top