Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς: «Δε θα μου πεις πώς θα πενθήσω ρε παιδί μου!»

Η αποκάλυψη για την απώλεια της μητέρας του

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

Το δικό του αυστηρό μήνυμα έστειλε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι της Τρίτης, με αφορμή τη διαφωνία της Κατερίνας Καινούργιου και του Γιώργου Τσαλίκη στον «αέρα», για τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν ορισμένοι καλλιτέχνες εν μέσω εθνικού πένθους

Ο Νίκος Μουτσινάς «κάρφωσε» το ΣΕΗ με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη

«Ρε παιδιά δεν κατάλαβα τι έγινε, συγγνώμη, γιατί πάλι προσωπικό το έκανε η Κατερίνα. Την έπεσαν στους καλλιτέχνες που βγήκαν να τραγουδήσουν; Το εθνικό πένθος αφορούσε μόνο τα δημόσια δυστυχώς... Εγώ δεν το καταλαβαίνω αν με ρωτάς, αν έχεις εθνικό πένθος τελειώνει το σύστημα όλο, λες "εθνικό πένθος", το επιβάλλω γιατί αυτό νιώθω», είπε αρχικά.

Το πένθος είναι προσωπική υπόθεση όπως τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς!

Το πένθος είναι προσωπική υπόθεση όπως τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς!

Όσον αφορά στη χθεσινή του τοποθέτηση για τα θέατρα που παρέμειναν ανοιχτά, ο παρουσιαστής κι ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Αυτό που είπα χθες ήταν όντως μια παρακίνηση γιατί δε γνωρίζω και τις διαδικασίες, δεν είμαι και γραμμένος. Δε γνωρίζω ακριβώς πώς γίνεται, απλά αυτό περίμενα κι αυτό είπα».

Νίκος Μουτσινάς: Η εκπομπή δεν έχει καμία θέση στην ελληνική πραγματικότητα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως βίωσε το πένθος όταν «έχασε» τη μητέρα του: «Πάλι κάπως μεταξύ μας πρέπει να σου πω εγώ πώς πρέπει να βιώσεις το πένθος του άλλου. Να την πει ο ένας στον άλλον. Δε θα μου πεις πώς θα πενθήσω ρε παιδί μου! Εγώ όταν πέθανε η μάνα μου, τη δεύτερη μέρα που πέθανε που δεν το πίστευα ακόμα, ήμουν σπίτι με παρέα και παίζαμε επιτραπέζια για να ξεχαστώ και να περάσω καλά. Αν με έβλεπε κάποιος θα έλεγε "Τι αναίσθητος, πάει και γελάει". Πού ξέρεις τι περνάω εγώ και πώς θα το περάσω;». 

Ο Νίκος Μουτσινάς με την αείμνηστη μητέρα του, Φρόσω, το 2012

Ο Νίκος Μουτσινάς με την αείμνηστη μητέρα του, Φρόσω, το 2012 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Νίκος Μουτσινάς έκλεισε το ζήτημα λέγοντας: «Μην το πάμε τώρα στο "γιατί τραγούδησες;". Υπήρχε μια γενική εντολή; Όχι! Που σημαίνει ότι ο καθένας θα κάνει αυτό που νιώθει. Το να πεις τώρα "Γιατί δεν πένθησες Πάολα;", τι κερδίζεις; Αλλάζει κάτι; Τι κερδίζουμε αυτήν τη στιγμή; Είναι αυτό το ζητούμενο; Όσο ανοίγουμε την κουβέντα φεύγει το focus από εκεί που πρέπει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top