Ο Νίκος Μουτσινάς «κάρφωσε» το ΣΕΗ με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής στην εκπομπή του

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Καλό Μεσημεράκι

Μετά απο μια αποχή τριών ημερών λόγω της επικαιρότητας με την τραγωδία στα Τέμπη, ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες το μεσημέρι της Δευτέρας. Με αφορμή τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες ο παρουσιαστής κι ηθοποιός έριξε το... καρφί του στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών)

Νίκος Μουτσινάς: Η εκπομπή δεν έχει καμία θέση στην ελληνική πραγματικότητα

Όπως είπε στον «αέρα»: «Έτυχε να είμαι στο κέντρο αυτές τις μέρες, θα ήθελα και κάτι να πω και ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους στο ΣΕΗ. Μου έκανε πάρα πολύ άσχημη εντύπωση ότι το ΣΕΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση την Τετάρτη να μην παίξει κανένα θέατρο κι εμείς παίξαμε. Παρ’όλα αυτά ο παραγωγός πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο για να μάθουμε τι κάνουμε. Για το υπουργείο σήμαινε ότι δε θα γίνουν δημόσιες εκδηλώσεις. Τα θέατρα κανονικά να παίξουν και να κάνουμε ενός λεπτού σιγή»

Ο Νίκος Μουτσινάς τα «έβαλε» με το ΣΕΗ για το εθνικό πένθος και τα θέατρα που άνοιξαν κανονικά!

Ο Νίκος Μουτσινάς τα «έβαλε» με το ΣΕΗ για το εθνικό πένθος και τα θέατρα που άνοιξαν κανονικά!

Ελένη Μενεγάκη για Τέμπη: «Το πένθος όλων των Ελλήνων συνεχίζεται»

«Κάπως ενοχλήθηκα, εμένα αν με ρωτάτε. Γιατί δυο βδομάδες τρέχουμε σε εσάς που μας ακούτε να βοηθήσετε σε αυτό που συμβαίνει στον κλάδο των ηθοποιών και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση να μην παίξουμε την Τετάρτη, το οποίο ήταν αρκετά εκνευριστικό», συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top