Αρναούτογλου για Τέμπη: «Έσπασαν μέσα μας όλα, είμαστε χίλια κομμάτια»

«Είναι από τις πιο δύσκολες ενάρξεις που μου έχουν τύχει»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε το βράδυ  της Δευτέρας (06/03) με το The 2Night Show μετά την ολιγοήμερη απουσία τους, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

Τέμπη - Αποκάλυψη Star: Νέο έγγραφο «φωτιά» που προειδοποιούσε για ατύχημα

Φορώντας ένα μαύρο t-shirt που έγραφε «Πάρε με όταν φτάσεις» επεσήμανε πως είναι μία από τις δυσκολότερες ενάρξεις που έχει κάνει στην καριέρα του.

«Τα τρένα είναι τυφλά»: Ερώτηση - «φωτιά» στον Σπίρτζη από το 2017    

Τέμπη: Τι είπε στο Star o σταθμάρχης που καταγγέλλεται ότι έφυγε νωρίτερα

«Είναι από τις πιο δύσκολες ενάρξεις που μου έχουν τύχει, αν και όλα αυτά τα χρόνια και με τις ζωντανές εκπομπές βρέθηκα πάρα πολλές αντιμέτωπος με γεγονότα που εμάς του ψυχαγωγικού μας σοκάρουν και μας κάνουν να μην μπορούμε καν να αντιδράσουμε και να εμφανιστούμε στην τηλεόραση. Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Ήταν πολύ δύσκολο να εμφανιστούμε την προηγούμενη Τετάρτη, δε βγήκε η εκπομπή. Δεν πήγαμε στο ραδιόφωνο και δεν υπήρχε καμία διάθεση να μιλήσουμε. Τα λόγια είναι περιττά. Όλη η Ελλάδα, όλος ο κόσμος, όλος ο πλανήτης ξέρουν πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει. Έσπασαν μέσα μας όλα. Είμαστε χίλια κομμάτια και προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε και να βρεθούμε στις θέσεις μας να πάμε παρακάτω χωρίς να ξεχάσουμε ούτε μια στιγμή το γεγονός» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top