Τέμπη - Αποκάλυψη Star: Νέο έγγραφο «φωτιά» που προειδοποιούσε για ατύχημα

Καταγγέλλονται οι συνθήκες εργασίας των εργαζομένων

Έγγραφο «φωτιά» προειδοποιούσε για δυστύχημα, έναν μήνα πριν την τραγωδία / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο «φως» για τους λάθους χειρισμούς των υπευθύνων στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. Το Star δημοσιοποίησε έγγραφο - φωτιά, το οποίο κρούει τον «κώδωνα του κινδύνου» για ενδεχόμενο ατύχημα στη μοιραία γραμμή. 

Τέμπη: Νέα καταγγελία για τον σταθμάρχη - Τι αποκάλυψε συνάδελφός του

Το εν λόγω έγγραφο είχε φτάσει έναν μήνα πριν από το τραγικό δυστυχημα και αποστολέας είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών. Ο προϊστάμενος της Λάρισας που έχει τεθεί ήδη σε αργία. Με αυτό προειδοποιούσε για ατύχημα, λόγω της έλλειψης προσωπικού και της κόπωσης των σταθμαρχών. 

Τέμπη: Πόσοι είναι οι νεκροί και οι αγνοούμενοι - Η επίσημη ενημέρωση

Τέμπη: Νέο έγγραφο - προειδοποίηση για δυστύχημα

Σε αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα το προσωπικό που απασχολείται στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Παλαιοφαρσάλου εργάζεται πέραν του κανονικού ωραρίου, όπου μερικές φορές, φθάνει δύο και τρεις ημέρες συνεχόμενα» και συνεχίζει τονίζοντας:

«Επισημαίνουμε ότι η σωματική και πνευματική κόπωση αδυνατεί τον κάθε εργαζόμενο να έχει τη σύνεση και τη διαρκώς τεταμένη προσοχή που χρειάζεται, θέτοντας σε κίνδυνο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών. Σας θυμίζω οτι στις 26/4/19 στο ΣΣ Παλιοφαρσάλων εκτροχιάστηκε η αμαξοστοιχία IC 55 με σοβαρούς τραυματισμούς. Παρακαλούμε άμεσες ενέργειες σας». 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top