MasterChef 2023: Η ομάδα που κέρδισε και η επεισοδιακή ασυλία

«Να βγω κάτω να μαγειρέψω! Δε μου αρέσουν τα γελάκια!»

Τα πιάτα της κόκκινης ομάδας στη χθεσινή εξωτερική, ομαδική δοκιμασία εντυπωσίασαν τους κριτές του MasterChef και έτσι, απόψε, «στέφθηκαν» νικητές! Οι «κόκκινοι» επικράτησαν των «μπλε» με 28 βαθμούς διαφορά.

MasterChef 2023: Ποιους κατηγορεί ο Πορφύρης για... τραμπουκισμό;

masterchef

Nικητές οι Κόκκινοι

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Η επεισοδιακή ασυλία

Όπως και στο προηγούμενο συμβούλιο, η νικήτρια ομάδα, κλήθηκε να δώσει ασυλία σε ένα μέλος της αντίπαλης ομάδας (μπλε).

Αν και αρχικά οι «κόκκινοι» είπαν ότι δε χρειάζονται χρόνο και πως ήδη ξέρουν ποιον θα «σώσουν» από τους «μπλε», τελικά στο «μίτινγκ» τους ήρθαν τα… πάνω – κάτω!

Τελικά, αποφάσισαν να επιλέξουν σε ποιον θα δώσουν την ασυλία με δημοκρατικές διαδικασίες και πλειοψηφικά. Η Σέβα ήταν η παίκτρια της μπλε ομάδας που επιλέχθηκε να «σωθεί». Κάποιοι δυσανασχέτησαν πολύ με την απόφαση αυτή, αλλά η αρχηγός της κόκκινης ομάδας, Μαρία, είπε πως δεν έφταιγε η Σέβα για την ήττα της αντίπαλης ομάδας.

Στη συνέχεια, οι μαγειρικές ικανότητες της Σέβα αμφισβητήθηκαν πολύ, με εκείνη να γίνεται έξω φρενών και να λέει πως δε θέλει να τη «σώσουν» και πως θέλει να είναι στον διαγωνισμό με την αξία της.

εξαλλη η σεβα

Έξαλλη η Σέβα

«Να βγω κάτω να μαγειρέψω! Δε μου αρέσουν τα γελάκια! Αν είναι η ώρα μου να φύγω, να φύγω. Δε μου αρέσει αυτό που γίνεται!», είπε η Σέβα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top