TractioΝ: Ιαβέρης και Κώστας Στεφανής ανταμώνουν ξανά μετά από 40 χρόνια

Μπαίνουν στον μυθικό «Πλαπούτα» και αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες

TractioN: Στεφανής Και Ιαβέρης Ξανά Μαζί

Μια εμβληματική προσωπικότητα των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου, έναν οδηγό που λατρεύτηκε από τους φίλους των ράλι για την ταχύτητα και το θέαμα που προσέφερε, το ήθος αλλά και τη μόνιμη τάση του να σκαρώνει αστεία, φιλοξενείται στο νέο επεισόδιο του TractioN, από τον... συνοδηγό του! 

Δείτε όλες τις εκπομπές του TractioN

Ιαβέρης, λοιπόν, κατά κόσμον Τάσος Μαρκουίζος, και Κώστας Στεφανής ανταμώνουν ξανά, μέσα σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, ύστερα από 40 ολόκληρα χρόνια. Οι κοινές αναμνήσεις τους από την ηρωική εποχή των ελληνικών ράλι, οι ιστορίες γεμάτες από γκάζι, χώμα και πέτρα, θα μπορούσαν να αποτελέσουν από μόνες τους ένα ολόκληρο... σίριαλ.

Αντί γι’ αυτό, όμως, το TractioN προσφέρει μια γενναία δόση από τα αγωνιστικά παραλειπόμενα του διδύμου Ιαβέρης-Στεφανής, τους οποίους, μάλιστα, προλογίζουν οι γιοι τους, ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης και ο Μάνος Στεφανής, αμφότεροι οδηγοί ράλι της επόμενης γενιάς. 

Μέσα στον μυθικό «Πλαπούτα», ένα από τα αυτοκίνητα με τα οποία έγραψαν ιστορία και που ανασύρθηκε από το... μουσείο ειδικά για το TractioN, ο Ιαβέρης και ο Κώστας Στεφανής μοιράζονται τις απίθανες, γλυκόπικρες και ξεκαρδιστικές ιστορίες τους. Ένα επεισόδιο TractioN συλλεκτικό!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top