Άση Μπήλιου: Πώς θα είναι ο Φεβρουάριος; - 4 ημερομηνίες που θέλουν προσοχή

Όλες οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τον Φεβρουάριο στο Stars System

Δείτε όσα είπε η Άση Μπήλιου για τον Φεβρουάριο στο «Stars System» του Σαββάτου

Ο Ιανουάριος φεύγει, ο Φεβρουάριος έρχεται. Στο «Stars System» του Σαββάτου (28/1), η Άση Μπήλιου έδωσε μία πρώτη «γεύση» του νέου μήνα και μας είπε τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξουμε λίγο πιο πολύ.

«Ο δεύτερος μήνας του χρόνου είναι σχετικά ήπιος. Είναι πολύ σημαντικό ότι αρκετοί πλανήτες θα βρίσκονται στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων που είναι τώρα μέχρι τον Μάρτιο που θα κάνουν τη μετάβαση τους. Αναφέρομαι στον Κρόνο που θα είναι στον Υδροχόο, στον Άρη που θα είναι στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και φυσικά στον Πλούτωνα που είναι στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου. Είμαστε στο τέλος μίας κατάστασης. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας, κατά τον οποίον ένα κεφάλαιο κλείνει για να ανοίξει ένα άλλο»

Άση Μπήλιου προβλέψεις Φεβρουάριος Stars System

Οι πιο σημαντικές ημερομηνίες του Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

  • 5 Φεβρουαρίου, ημερομηνία στην οποία πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα. Οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί αν έχουν ξαφνικές αλλαγές.
  • 11 Φεβρουαρίου. Μετά από αρκετούς μήνες, ο Ερμής αφήνει τον Αιγόκερω και προχωρά στον Υδροχόο. Μία πολύ καλή αλλαγή που ευνοεί την επικοινωνία.
  • 19 Φεβρουαρίου. Ξεκινούν τα γενέθλια των Ιχθύων.
  • 20 Φεβρουαρίου. Σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και τα νέα ξεκινήματα ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς. 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top