Μουτσινάς για Αρναούτογλου: «Δεν έχει γίνει αυτό που λέει, είναι ψέματα»

Η απάντηση του παρουσιαστή στο παράπονο του Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόσφατα μπήκε μέσω της εκπομπής του στη θέση των καλεσμένων του και δέχτηκε ερωτήσεις από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που φιλοξενούσε στο «The 2Night Show».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Νίκος Μουτσινάς με έχει στενοχωρήσει πολύ»

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονό του για τον Νίκο Μουτσινά, δηλώνοντας πως δεν του έχει τηλεφωνήσει τα τελευταία 2,5 χρόνια. 

«Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως είναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δε σηκώνει τηλέφωνα. Δηλαδή είδα πως δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά. Του το ζήτησα τελευταία φορά που πήγα και του είπα “σε παρακαλώ, θέλω να σου πω κάτι και θέλω να το πούμε σε καφέ”. Δυόμιση τρία χρόνια δε με έχει πάρει ακόμη ένα τηλέφωνο να του πω να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ.

Τόσο πολύ με στενοχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Πάντα εύχομαι όμως να είναι καλά. Δε θα μιλήσω για το ταλέντο του. Είχα πει στο ραδιόφωνο πρόσφατα ότι επειδή στενοχωριέται που τώρα δεν πάει λίγο καλά στα νούμερα και σκεφτόταν για την τηλεόραση, ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχει κάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες, όλα αυτά κάνουν κύκλους, θα το ξαναβρεί. Μας λείπουν τέτοια ταλέντα στην τηλεόραση», είχε αναφέρει συγκεκριμένα.

Αρναούτογλου: «Δε θα ξαναπώ τίποτα δημόσια. Θα τα πούμε με τον Μουτσινά»

Νίκος Μουτσινάς για Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το απόγευμα της Παρασκευής, προβλήθηκαν στη στήλη της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά «Χρυσή Τηλεόραση» αποσπάσματα από τις πρωινές εκπομπές που αναπαρήγαγαν το θέμα με τον ίδιο να σχολιάζει χαρακτηριστικά:

«Αλήθεια έχει γίνει όλο αυτό; Νιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ», είπε on air ο παρουσιαστής, ενώ έμοιαζε σαστισμένος. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top