Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Νίκος Μουτσινάς με έχει στενοχωρήσει πολύ»

«Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ»

Το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου από τον Νίκο Μουτσινά

Πολλά έχουν ακουστεί στο παρελθόν για τη σχέση ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νίκο Μουτσινά.

Το βράδυ της Τετάρτης 25/1, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει μια ανταλλαγή ρόλων με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» παίρνοντας τη θέση του συνεντευξιαζόμενου.

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της εκπομπής Ομορφος κόσμος το πρωί το 2007

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της εκπομπής Ομορφος κόσμος το πρωί το 2007

Ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει ένα παράπονο για τον Νίκο Μουτσινά εξηγώντας παράλληλα γιατί οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί.

«Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως είναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δε σηκώνει τηλέφωνα. Δηλαδή είδα πως δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά. Του το ζήτησα τελευταία φορά που πήγα και του είπα “σε παρακαλώ, θέλω να σου πω κάτι και θέλω να το πούμε σε καφέ”. Δυόμιση τρία χρόνια δε με έχει πάρει ακόμη ένα τηλέφωνο να του πω να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ.
Τόσο πολύ με στενοχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Πάντα εύχομαι όμως να είναι καλά. Δε θα μιλήσω για το ταλέντο του. Είχα πει στο ραδιόφωνο πρόσφατα, ότι επειδή στενοχωριέται που τώρα δεν πάει λίγο καλά στα νούμερα και σκεφτόταν για την τηλεόραση, ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχει κάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες, όλα αυτά κάνουν κύκλους, θα το ξαναβρεί. Μας λείπουν τέτοια ταλέντα στην τηλεόραση» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top