Met Gala 2023: O Ρότζερ Φέντερερ ένας από τους οικοδεσπότες

Η εκδήλωση φέτος τιμά τον εκλιπόντα σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ

Η αρχισυντάκτρια της Vogue Άννα Γουίντουρ ανακοίνωσε το θέμα του Met Gala 2023, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τον Σεπτέμβριο. Η εκδήλωση φέτος τιμά τον εκλιπόντα Γερμανό σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ.

Την Τετάρτη 18/1/23, η Vogue ανακοίνωσε στο Instagram την ημερομηνία διεξαγωγής του, τα διάσημα ονόματα που θα συμπροεδρεύσουν στον ετήσιο έρανο μαζί με τη Γουίντουρ αλλά και το dress code του event.

Το Met Gala 2023, το ετήσιο φιλανθρωπικό event που συγκεντρώνει τους πιο διάσημους και ισχυρούς ανθρώπους της μόδας και της ποπ κουλτούρας, θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαΐου στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης. Το Met Gala πραγματοποιείται πάντοτε την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Η έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Met θα μεταμορφωθεί για να αντικατοπτρίζει τον διάσημο designer και τις δημιουργίες του. Για το θέμα «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» θα εκτεθούν περίπου 150 από τις δημιουργίες του αλλά και τα πρωτότυπα σκίτσα του Lagerfeld.

Φέτος, η Μικέιλα Κόελ, η Ντούα Λίπα, η Πενέλοπε Κρουζ και ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος έχει πια αποσυρθεί από το τένις, θα είναι οικοδεσπότες της εκδήλωσης μαζί με την Άννα Γουίντουρ. Ο κορυφαίος τενίστας αποτέλεσε έκπληξη για τη βραδιά.

met gala

Η λίστα των αποκλειστικών προσκεκλημένων για το Met Gala είναι ως επί το πλείστον κρυφή μέχρι να φτάσουν οι σταρ στο κόκκινο χαλί και να απαθανατιστούν από τις κάμερες.

Θυμίζουμε ότι το περσινό Met Gala, με θέμα «In America: An Anthology of Fashion», σηματοδότησε την επιστροφή του, αφού η πανδημία του κορωνοϊού είχε ακυρώσει το Met Gala του 2020 και αναβάλει το Met Gala του 2021 για τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top