Χρήστος Πλαϊνης στο DOT: Η ρομαντική πρόταση γάμου στη Σταυρίνα Ψιμοπούλου

Η γνωριμία, ο έρωτας και η δημιουργία οικογένειας

 Χρήστος Πλαϊνης - Σταυρίνα Ψιμοπούλου μίλησαν στο DOT για τη σχέση τους

Ο Χρήστος Πλαϊνης και η Σταυρίνα Ψιμοπούλου είναι από τα ζευγάρια που χαίρεσαι να βλέπεις.

Χρήστος Πλαΐνης: Το διαζύγιο και η νέα του σχέση

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν στο θέατρο, αλλά λίγο καιρό αργότερα η Σταυρίνα αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με την ψυχολογία.

Χρήστος Πλαΐνης: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Ο Χρήστος Πλαΐνης με τη σύζυγό του, Σταυρίνα Ψιμοπούλου στην επίσημη πρεμιέρα του «Mamma Mia» - Φωτογραφίες ndp

Ο Χρήστος Πλαΐνης με τη σύζυγό του, Σταυρίνα Ψιμοπούλου στην επίσημη πρεμιέρα του «Mamma Mia» - Φωτογραφίες ndp

Αυτό που κέρδισε τον ηθοποιό στη σύζυγό του ήταν η φωτεινότητά της και το χαμόγελό της, ενώ εκείνη από τη σεμνότητα, το χιούμορ και τον τρόπο που λειτουργεί ως πατέρας.

Όταν γνωρίστηκαν εκείνος είχε ήδη έναν γιο, τον Οδυσσέα και δε σκέπτονταν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Βέβαια, σήμερα έχουν ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη Νεφέλη.

Χρήστος Πλαϊνης: Τι είπε για τη γνωριμία της Σταυρίνας με τον γιο του, Οδυσσέα

Το μεσημέρι της Κυριακής 15/1, το ζευγάρι βρέθηκε στην εκπομπή DOT και μίλησε για τη γνωριμία του και την απόφαση να κάνουν οικογένεια.
«Με τη Σταυρίνα γνωριστήκαμε τυχαία σε μια παράσταση που παίζαμε μαζί. Ο γιος μου γνωρίστηκε τυχαία με τη Σταυρίνα. Βλέποντας λοιπόν τη σχέση που είχαν οι δυο τους αποφάσισα να κάνω ξανά οικογένεια», είπε αρχικά ο Χρήστος Πλαϊνης.

Χρήστος και Σταυρίνα αποκάλυψαν on camera τι είναι αυτό που θαυμάζουν ο ένας στον άλλο. Πρώτη τον λόγο πήρε η Σταυρίνα Ψιμοπούλου λέγοντας: «Θαυμάζω τον τρόπο που βάζει το χιούμορ στη ζωή μας και το γεγονός ότι ξέρει πότε να έρθει κοντά μου και πότε να μου δώσει τον χρόνο μου. Μου αρέσει πολύ ο ρομαντισμός που έχει. Ακόμα και με τον τρόπο που μου έδωσε τις βέρες. Μου είπε: «Εγώ δε θα ήθελα να πω πολλά. Θέλω να είμαστε μαζί για πάντα».

«Θαυμάζω όλη της την ύπαρξη από τη στιγμή που ξυπνάει το πρωί και τη βλέπω μέχρι και το βράδυ», συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Χρήστος Πλαϊνης.


Ο Χρήστος Πλαϊνης και η Σταυρίνα Ψιμοπούλου παίζουν «Who is Who»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή DOT

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top