Χρήστος Πλαΐνης: Το διαζύγιο και η νέα του σχέση

Τι είπε ο ηθοποιός για την απώλεια της αδελφής του που τον στιγμάτισε

Ο Χρήστος Πλαΐνης μίλησε για τον χωρισμό του, την επόμενη σχέση του, τον ερχομό του νέου του παιδιού, την απώλεια της αδελφής του που τον στιγμάτισε και για το κίνημα MeToo.

«Με τη σύντροφό μου, Σταυρίνα Ψιμοπούλου, γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που παίζαμε μαζί, είμαι τυχερός που κάναμε μια όμορφη οικογένεια», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις σε επόμενη σχέση, το παιδί από προηγούμενο γάμο είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας. Η αποδοχή της Σταυρίνας από τον πρώτο γιο μου ήταν αυτό που ξεμπλόκαρε τη σχέση και την προχώρησε στον ερχομό ενός ακόμα παιδιού», εξήγησε ο ίδιος.

Σταυρίνα Ψιμοπούλου-Χρήστος Πλαΐνης

«Δε θα νιώσω και πολύ ευχάριστα αν τα παιδιά μου πουν ότι θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική», παραδέχτηκε ακόμα ο Χρήστος Πλαΐνης.

Αναφερόμενος στα γεγονότα που τον έχουν στιγματίσει στη ζωή του, ο Χρήστος Πλαΐνης μίλησε για το θάνατο της αδερφής του.

«Ο χαμός της αδελφής μου και ο χωρισμός μου από το παιδί ουσιαστικά, είναι τα γεγονότα που έχουν στιγματίσει ή αλλάξει πολύ τη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «Ως παιδί χωρισμένων γονιών κι εγώ είχα ένα θυμό».

Μιλώντας, τέλος, για το κίνημα MeToo και όσα έχουν έρθει «στο φως» για το χώρο της ελληνικής showbiz – και όχι μόνο – ο Χρήστος Πλαΐνης είπε ότι «Έπρεπε να έχει γίνει το MeToo, πρέπει με κάθε τρόπο να σταματήσει. Ήμουν σε ένα συμβάν έντασης, αλλά δεν αφορούσε σε εμένα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top