MasterChef: Οι έρωτες που «μαγειρεύτηκαν» μέσα στις κουζίνες!

Θυμόμαστε ξανά όλα τα ζευγάρια του MasterChef

Εκτός από σπουδαίοι μάγειρες και συνταγές γεμάτες φαντασία και μεράκι, στο MasterChef γεννιούνται και… έρωτες! Τόσοι κύκλοι διαγωνισμών το έχουν αποδείξει περίτρανα και εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα τρία πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια που είδαμε στις κουζίνες.

MasterChef 2023 Αλέξανδρος - Στέλλα: «Είμαστε ζευγάρι»

Αλέξανδρος Αντωνελάκης - Στέλλα Κατσέ

αλεξανδρος στέλλα ζευγάρι

Ο Αλέξανδρος μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό, αφού αποχώρησε στομ ημιτελικό του MasterChef 2023, όμως, όπω φαίνεται, έχει κερδίσει ήδη στην... αγάπη!

Σήμερα, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο Breakfast @Star, ο Αλέξανδρος μίλησε για την εμπειρία του στον διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ αποκάλυψε πως είναι σε σχέση με τη Στέλλα Κατσέ, η οποία έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλάνο και παραδέχτηκε τον έρωτά τους!

Ο Αλέξανδρος μάλιστα, αποκάλυψε στην Ελένη Χατζίδου πως είχε πει στη Στέλλα ότι αν έβγαινε πρώτος από τον διαγωνισμό, θα της έκανε πρόταση γάμου.

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο σπίτι του MasterChef 4 στο οποίο συμμετείχαν κατά τη σεζόν 2019- 2020 και είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια τηλεοπτικών διαγωνισμών.

Τρία χρόνια μετά το τέλος του διαγωνισμού, ο έρωτάς τους καλά κρατεί! Το ζευγάρι είναι αχώριστο, συγκατοικεί και μαζί κάνει και επαγγελματικά, μαγειρικά βήματα.

Διονύσης Σαρακίνης - Ανούς Χεριμιάν

ερωτες masterchef διονυσης ανους

Στον επόμενο κύκλο του MasterChef, το 2021 «άνθισαν» νέοι έρωτες στον διαγωνισμό μαγειρικής. Ο λόγος για τον έρωτα του φιναλίστ Διονύση Σαρακίνη και της επίσης πολύ ικανής μαγείρισσας, Ανούς Χεριμιάν.

 

Οι μάγειρες γνωρίστηκαν μέσα στο MasterChef και αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι δυνατό τούς συνδέει. Σήμερα, 2023, το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και ζει τον έρωτά του. 

Ιωάννης Αυλωνίτης – Μαρία Λαζαρίδου

masterchef

Μπορεί το ειδύλλιό τους να μην εξελίχθηκε όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι υπήρχε ανάμεσα στον Ιωάννη και τη Μαρίνα στο MasterChef 2021.

Τα πειράγματα και οι εντάσεις μεταξύ τους τα «έλεγαν όλα»!

«Δεν κρύβω πως είχα αδυναμία στη Μαρία. Είναι από τα άτομα που είχαμε τις καλύτερες σχέσεις στο σπίτι από τον πρώτο καιρό. Έχουμε πάρα πολλά κοινά. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που όταν τη ρώταγα κάτι θα μου έλεγε αυτό που δεν ήθελα να ακούσω» είπε λίγο μετά την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό μαγειρική ο Ιωάννης Αυλωνίτης για τη Μαρία Λαζαρίδου.

Με τη σειρά της η Μαρία είπε τότε για το φημολογούμενο ειδύλλιό τους ότι ήταν ψεύτικο και ότι ήταν απλώς φίλοι, χωρίς να παραδέχεται όσα έβλεπαν ξεκάθαρα οι τηλεθεατές.

«Ο Ιωάννης ξέρει τι σχέση έχουμε και το τι αισθάνομαι. Η σχέση μας είναι φιλική και σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσω επαφές μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είμαστε πάρα πολύ αντίθετοι χαρακτήρες, αλλά εγώ τον αποδέχομαι και με αποδέχεται και αυτός.

Στην αρχή με φλέρταρε, αλλά ήταν ο τρόπος προσέγγισης όχι με λόγια. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δημιουργήθηκε όλο αυτό από ψέματα. Αν ήταν αλήθεια, εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γυρίσω και να το πω» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top