MasterChef 2023 Αλέξανδρος - Στέλλα: «Είμαστε ζευγάρι»

«Γίναμε ζευγάρι στο MasterChef, αλλά ήμασταν διακριτικοί», είπαν στο

Αποχώρησε ο Αλέξανδρος και δεν κατάφερε να πάρει το δεύτερο πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2023. Έφυγε, όμως, και έξω τον περίμενε η Στέλλα! 

MasterChef 2023: Μαρία VS Αλέξανδρος - Ποιος πέρασε στον μεγάλο τελικό;

Ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής, λίγο μετά την αποχώρησή του, μίλησε στην εκπομπή Breakfast@star και ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Μπορεί στην αρχή να εμφανίστηκε μόνος του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά όταν Ετεοκλής και Ελένη τον ρώτησαν για τον αν επικοινώνησε με τη Στέλλα έκανε την έκπληξη.

MasterChef 2023: Αλέξανδρος και Στέλλα είπαν στο Breakfast@star ότι είναι ζευγάρι

MasterChef 2023: Αλέξανδρος και Στέλλα είπαν στο Breakfast@star ότι είναι ζευγάρι

Η Στέλλα ήταν μαζί του στα Χανιά και εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Star. Φυσικά, τους ρώτησαν αν είναι ζευγάρι και η απάντησή τους ήταν θετική. «Είμαστε ζευγάρι. Γίναμε ζευγάρι στο MasterChef, αλλά ήμασταν διακριτικοί», είπαν, με τη Στέλλα να συμπληρώνει: «Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, έμενα στην Αθήνα και τώρα για χάρη του Αλέξανδρου είμαι στα Χανιά».

MasterChef 2023 - Στέλλα: «Περιμένω να βγει από το παιχνίδι ο Αλέξανδρος»


Να θυμίσουμε πως η Στέλλα όταν είχε αποχωρήσει από το MasterChef είχε πει στο Breakfast@star: «Είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά. Από την αρχή δεθήκαμε, από την οντισιόν. Σαν χαρακτήρες είμαστε πολύ έντονοι κι οι δύο. Φυσικά, περιμένω να βγει ο Αλέξανδρος και περιμένω να εξελιχθεί όλο, όπως το έχω φανταστεί. Να βγει πολύ όμορφα… ».

Μάλιστα, είχε αναφέρει ότι σε όλη τη διάρκεια της κοινής παραμονής τους στον διαγωνισμό στήριζε ο ένας τον άλλον.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top