Γιώργος Λιάγκας: «H Μαρία Σολωμού που είπε διάφορα για μένα να το κοιτάξει»

Η δημόσια τοποθέτηση του παρουσιαστή για την πολυσυζητημένη ηθοποιό

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Πρωινό

Αρκετές ημέρες μετά τη συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού στον Θέμη Γεωργαντά και τα όσα είπε για τον Γιώργο Λιάγκα, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος έκανε το δικό του σχόλιο μέσα από την εκπομπή του.

«Από αυτά που λέμε, όλοι κρινόμεθα» - Η μπηχτή του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Αυτή η Μαρία Σολωμού, ειλικρινά, την οποία δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στα media που να τη συμπαθεί και να την εκτιμά περισσότερο, που βγήκε κι είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει. Είναι λάθος».

Ο Γιώργος Λιάγκας απευθύνθηκε στην ηθοποιό σε πρώτο πρόσωπο!

Ο Γιώργος Λιάγκας απευθύνθηκε στην ηθοποιό σε πρώτο πρόσωπο!

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στην ηθοποιό, σημείωσε: «Πραγματικά είμαι από τους ανθρώπους που σε συμπαθώ Μαρία, μην τα βάζεις μαζί μου. Κοίτα αλλού εχθρούς, όχι εμένα. Αλήθεια το λέω, πραγματικά, όχι ειρωνικά».

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ

«Πιστεύω ότι με συμπαθεί ο Γιώργος Λιάγκας αλλά, όπως ξέρουμε όλοι και πολύ καλά ο ίδιος, κατά καιρούς έχει ανοίξει το στόμα του κι έχει πει πράγματα τα οποία δεν έχουν πάει καλά. Δηλαδή έχει βρεθεί στη δύσκολη θέση να απολογηθεί και πάρα πολλές φορές έχουν χαρακτηριστεί τα σχόλια του ως μισογύνικα. Εγώ κάνω κάποια podcasts και μπήκε η ομάδα του στη διαδικασία, φαντάζομαι κι ο ίδιος ο Γιώργος, να ξετρυπώσουν ένα podcast ακριβώς μετά από κάποιες δηλώσεις μου που έγιναν viral για δικούς τους λόγους και να το κάνουν θέμα στην εκπομπή, σαν να έχω δώσει κάποια συνέντευξη και να απολογούμαι, ή να απολογούμαι ή να υπερηφανεύομαι, όπως είπε, για τις σεξουαλικές μου επιδόσεις όταν ήμουν 20 χρονών».

Απόσπασμα από τη συνέντευξη Σολωμού στον Θέμη Γεωργαντά: Η ματαίωση γάμου με τον Αθανασίου, ο γιος της και ο Mente Fuerte

H Mαρία Σολωμού σχολίασε τον Γιώργο Λιάγκα στο After Dark του Θέμη Γεωργαντά

H Mαρία Σολωμού σχολίασε τον Γιώργο Λιάγκα στο After Dark του Θέμη Γεωργαντά

«Να ενημερώσουμε τον κύριο Λιάγκα ότι τα podcasts μου δεν είναι συνεντεύξεις. Έρχονται κάποιοι άνθρωποι και μου στέλνουν τα λεγόμενα γράμματα με τα προβλήματα τους. Ας μπει στον κόπο λοιπόν, από τη στιγμή που θέλει να το κάνει θέμα, να μάθει τι κάνω εγώ στα podcast και να ακούσει όλο το podcast. Να προσέχει πως μιλάει για έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι συμπαθεί ή έχουμε καλές σχέσεις. Διότι δεν μπορεί να μου μιλάει εμένα για τρικυμία εν κρανίω. Τρικυμία εν κρανίω στο δικό του μπορώ να δημιουργήσω άνετα πια! Και να ακούσει έστω από τα 100 και podcast που έχω ένα στο οποίο να μη μιλάω προσωπικά! Σε όλα μιλάω προσωπικά σε σχέση με αυτό που μου στέλνουν».

Τα podcasts της Μαρίας Σολωμού

«Την τελευταία φορά που πήγα στην εκπομπή του Γιώργου έφαγε πάλι παντόφλα, γιατί με είπε, εντός ή εκτός εισαγωγικών, που δεν τον παρεξήγησα, κατίνα. On air. Τον ειδοποίησαν από το κοντρόλ και μέσα σε τρία λεπτά ζήτησε συγγνώμη κι είπε πως δεν εννοούσε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί όμως ο "χείμαρρος" να κατακρίνει και να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για κάποιον άνθρωπο που λέει την αλήθεια του», είπε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή After Dark λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top