Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster αναδείχθηκαν νικητές του Asia Express

Έκαναν δικά τους 60.000 ευρώ

Η στιγμή που ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοινώνει τους νικητές του Asia Express

Έφαγαν τα πιο παράξενα φαγητά, κοιμήθηκαν στα πιο απίθανα μέρη, ταξίδεψαν με κάθε μεταφορικό μέσο σε τρεις χώρες, γνώρισαν τους πιο φιλόξενους ανθρώπους, ίδρωσαν, πείνασαν, κουράστηκαν, απελπίστηκαν, εκνευρίστηκαν, ενθουσιάστηκαν, μαγεύτηκαν, συγκινήθηκαν, έτρεξαν, γέλασαν, πάλεψαν και τελικά πανηγύρισαν τη μεγάλη τους νίκη!

Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster οι μεγάλοι νικητές του Asia Express!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) είναι οι μεγάλοι νικητές του ασυναγώνιστα συναρπαστικού Asia Express, κατακτώντας το έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ! Συνολικά οι δύο φίλοι κέρδισαν 60.000 ευρώ, αφού την εβδομάδα του bonus επάθλου είχαν κερδίσει ακόμα 10.000 ευρώ!

Βασάλος-Fipster: Η νίκη στο Asia Express & η αμηχανία για την προσωπική ζωή

Το συναρπαστικό ταξίδι του «Asia Express», που μας ταξίδεψε σε άγνωστους προορισμούς, αποκαλύπτοντας φυσικές ομορφιές και διαφορετικές κουλτούρες, μέσα από τη δράση και τις περιπέτειες, που έζησαν 20 celebrities, ολοκληρώθηκε με μια βραδιά, που έμεινε αξέχαστη τόσο στους νικητές όσο και στους Παύλο Γαλακτερό και Χρήστο Ζώτο, το δεύτερο ζευγάρι, που έφτασε στον τελικό!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχτηκαν για πρώτη φορά μαζί τα ζευγάρια και στη συνέχεια ο Πέτρος ανακοίνωσε με μια ανάσα τους νικητές! Κωνσταντίνος και Fipster ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τον δεύτερο να προσπαθεί να συγκρατήσει τη συγκίνηση του και τη Ζενεβιέβ να του κάνει μια μεγάλη αγκαλιά.

Για το τέλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κράτησε την υπόσχεση του και ξύρισε το μουστάκι του, όπως είχε πει αν έβγαινε νικητής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top