Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster οι μεγάλοι νικητές του Asia Express!

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και το μουστάκι που ξύρισε ο Βασάλος

Τέλος στην αγωνία των παικτών έβαλε ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ανακηρύσσοντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Φίλιππο Ιωάννου - Fipster μεγάλους νικητές του πρώτου ελληνικού Asia Express.

Asia Express: Η έκπληξη της Βαλαβάνη και της Συνατσάκη σε Βασάλο - Fipster

Αυτό δεν είναι το μοναδικό τους επίτευγμα, καθώς από την Ασία αναχωρούν κατά 60.000 ευρώ πλουσιότεροι, το πιο υψηλό ποσό που θα μπορούσαν να λάβουν στο παιχνίδι. Τα χρήματα που συγκέντρωσαν, προέκυψαν κατόπιν εξαργύρωσης των κόκκινων μενταγιόν που ισοδυναμούσαν με 30.000 ευρώ, του bonus επάθλου των 10.000 ευρώ, αλλά και του χρυσού μενταγιόν αξίας 20.000 ευρώ.

Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster κέρδισαν το Asia Express!

Τα δάκρυα του Fipster μετά την κατάκτηση του Asia Express

Ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα κι έγινε πράξη, μιας και οι δύο φίλοι ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος στο ταξιδιωτικό παιχνίδι, πέρασαν με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες, ενώ κέρδισαν και τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών στους αγώνες επάθλου.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στήθηκε ένα μικρό γλέντι από τους νικητές, που συνοδεύτηκε από ξέφρενους πανηγυρισμούς, αγκαλιές, φιλιά κι έντονη συγκίνηση ιδίως από πλευράς Fipster. Ενώ επική ήταν η στιγμή, που ο Κωνσταντίνος ξύρισε με τη μηχανή το μουστάκι του, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει, σε περίπτωση που κέρδιζε.

Η στιγμή που ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξυρίζει το μουστάκι του

Η στιγμή που ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξυρίζει το μουστάκι του

«Για εμάς ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για μένα ειδικά που δεν είχα κάνει ποτέ ένα τόσο μεγάλο ταξίδι με κάποιον με τον οποίο δεν ήμουν τόσο κοντά. Ήρθαμε πιο κοντά με τον Φίλιππο σε αυτό το παιχνίδι. Χάρηκα, γιατί συνεργαστήκαμε άψογα, πραγματικά δεν περίμενα να συνεργαστούμε τόσο καλά και για μένα αυτό ήταν το συστατικό που μας έκανε να κερδίσουμε το Asia Express», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την εμπειρία του στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star και για τη συνεργασία του με τον Fipster.

Οι δηλώσεις Βασάλου - Fipster μετά τη νίκη τους στο Asia Express

Οι δηλώσεις Βασάλου - Fipster μετά τη νίκη τους στο Asia Express

Οι δευτεραθλητές, Χρήστος και Παύλος, μπορεί να έφτασαν στην πηγή και να μην ήπιαν νερό, νιώθουν όμως κερδισμένοι, επειδή έκαναν καινούριους φίλους.

Asia Express: Η αντίδραση του Ζώτου στη βιντεοκλήση της συντρόφου του

«Δεύτερη θέση…. είναι σαν να κερδίσαμε, εγώ νιώθω πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ χαρούμενος, μόνο που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτό το παιχνίδι. Το έπαθλο για μένα είναι τα παιδιά που τα έκανα φιλαράκια μου. Χαίρομαι με τη χαρά τους κι είμαστε ευτυχισμένοι που κάναμε αυτόν τον άθλο», είπε από την άλλη ο Χρήστος Ζώτος για τη δεύτερη θέση.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια του Asia Express 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top