Βασάλος-Fipster: Η νίκη στο Asia Express & η αμηχανία για την προσωπική ζωή

«Άμα έπαιρνε άλλος το έπαθλο θα ήταν άδικο»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster στο Breakfast@star

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster είχαν καταφέρει να πάρουν τις περισσότερες ασυλίες στο Asia Express και τελικά ήταν το ζευγάρι που κέρδισε το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star.

Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster οι μεγάλοι νικητές του Asia Express!

Λίγες ώρες μετά την προβολή του μεγάλου τελικού οι δυο φίλοι βρέθηκαν στο «Breakfast@star» και μίλησαν για όλα όσα έζησαν, αλλά και πώς κατέληξαν να πάνε μαζί στο παιχνίδι.

«Στην αρχή μου έκαναν πρόταση να πάω στο Asia Express με τη μητέρα μου, αλλά αρνήθηκε. Τότε εγώ και ο Φίλιππος ήμασταν στην εκπομπή της Σίσσυς, εγώ μπροστά από τις κάμερες, εκείνος πίσω. Μετά από μια εβδομάδα μου είπε ο Φίλιππος αν θέλω να πάμε μαζί κι έτσι κι έγινε», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Βασάλος - Fipster: «Άμα έπαιρνε άλλος το έπαθλο θα ήταν άδικο»


Τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος όσο και ο Fipster θεώρησαν δίκαιο το γεγονός ότι ήταν εκείνοι οι νικητές του Asia Express, αφού δεν έφυγαν λεπτό από το παιχνίδι, αλλά και ότι κέρδισαν τα περισσότερα έπαθλα. Και οι δυο χάρηκαν πολύ με τη νίκη τους και όπως είπε ο Κωνσταντίνος στους πρώτους που τηλεφώνησε για να τους πει τα ευχάριστα ήταν η μητέρα του, αλλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ ο Fipster έστειλε μήνυμα σε ένα ομαδικό group που έχει με φίλους του.


Fipster: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε να μιλάμε αν ο Βασάλος πάει στο Survivor»


Η χημεία ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster είναι ολοφάνερη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής δε σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν αναφέρθηκαν στο Survivor στο οποίο αναμένεται να δούμε το Κωνσταντίνο. «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε να μιλάμε αν ο Βασάλος πάει στο Survivor», είπε με χιούμορ ο Fipster και πρόσθεσε: «Στεναχωριέμαι πολύ που θα φύγει. Θέλω πάρα πολύ να πάει και να κερδίσει».

Βασάλος: Η ερώτηση για την προσωπική του ζωή και η αντίδρασή του


Το κοινό έστειλε κάποιες ερωτήσεις στους νικητές και ανάμεσα σε αυτές ήταν για την προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το post για τη νίκη του Βασάλου στο Asia Express

 

«Α, δεν την περίμενα καθόλου αυτή την ερώτηση. Εγώ λέω να μην απαντήσει κανείς από τους δυο μας σε αυτή την ερώτηση και να πάμε παρακάτω», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top