Τρία Μίλια - Τόνυ Δημητρίου: Ο Τίμος αγαπά τη Δέσποινα, δε θέλει να χωρίσει

«Στην Ελλάδα είμαστε γνωστοί για τη βραχύχρονη μνήμη μας»

Δείτε το trailer του 126ου επεισοδίου της σειράς Τρία Μίλια

Από την περσινή τηλεοπτική σεζόν κατέχει ένα… τηλεοπτικό πολιτικό αξίωμα, μιας και τον απολαμβάνουμε στον ρόλο του δημάρχου της Δρακονήσου στη σειρά «Τρία Μίλια». Ο αγαπημένος ηθοποιός, Τόνυ Δημητρίου, μίλησε στο περιοδικό «TiVi Σίριαλ» για τις έγνοιες του ήρωα που υποδύεται, αλλά και τις φιλοδοξίες του.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Τρία Μίλια».

Ο Τόνυ Δημητρίου και η Ευαγγελία Μουμούρη υποδύονται το ζευγάρι στη σειρά Τρία Μίλια

Ο Τόνυ Δημητρίου και η Ευαγγελία Μουμούρη υποδύονται το ζευγάρι στη σειρά Τρία Μίλια

«Ο Τίμος Παπαχρήστου επειδή είχε εμπλακεί με πολλά και δημιούργησε ισχυρούς εχθρούς. Αυτό δεν πάει καλά. Δεν ξέρω αν θα τον ήθελαν όλοι δήμαρχο στον τόπο τους, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολύ χειρότεροι. Ο Τίμος  έκανε τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του και θα το κάνει και στο μέλλον αν χρειαστεί», είπε αρχικά.

Τ. Δημητρίου: Τα Τρία μίλια ξεκίνησαν ως αουτσάιντερ και έκαναν τη διαφορά

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του σύζυγο, Δέσποινα, κατά κόσμον Ευαγγελία Μουμούρη και για τη σχέση τους που πέρασε κρίση. «Οταν η Δέσποινα κατάλαβε ότι ο Τίμος αναγκάστηκε να κάνει ό,τι έκανε για να προστατέψει την οικογένειά του φυσικά τον βοήθησε. Ο Τίμος αγαπάει τη Δέσποινα και δε θέλει να χωρίσει θα προσπαθήσει να την κρατήσει».

Τόνυ Δημητρίου: «Αποδέχομαι την απιστία, μπορώ να δεχτώ τα πάντα»

Τόνυ Δημητρίου: «Έχω απιστήσει πολλές φορές και... με έχω συγχωρέσει!»

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για τον ρόλο του δημάρχου της Δρακονήσου στη σειρά «Τρία Μίλια».

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για τον ρόλο του δημάρχου της Δρακονήσου στη σειρά «Τρία Μίλια».

Όσο για το αν ο δήμαρχος προσπαθήσει να κερδίσει και πάλι την εύνοια των συμπολιτών του απάντησε: «Στην Ελλάδα είμαστε γνωστοί για τη βραχύχρονη μνήμη μας. Νομίζω πως ο Τίμος με σωστές κινήσεις μπορεί να ξανακερδίσει την εύνοια των κατοίκων της Δρακονήσου».

Κλείνοντας, ο Τόνυ Δημητρίου σχολίασε και την άνθιση της μυθοπλασίας. «Προσωπικά τηλεόραση βλέπω αργά το βράδυ και συνήθως ντοκιμαντέρ. Σαφώς και χαίρομαι που γίνονται περισσότερες σειρές φέτος για να δουλεύουν περισσότεροι άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Φυσικά και με προβληματίζει το γεγονός ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η ύφεση όπως οι περισσότεροι ηθοποιοί πλέον και οι νεότεροι είναι συνηθισμένοι σε αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top