Βασίλης Ζούλιας: «Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του σχεδιαστή στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4», ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής (21/11) ο Βασίλης Ζούλιας.

ΑΧDW: Διάσημες μαμάδες στην πασαρέλα με τις κόρες τους! 

Ο διάσημος σχεδιαστής συγκλόνισε μιλώντας για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και τις απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε σε ηλικία μόλις 8 ετών. 

«Ήμουν δυστυχισμένο παιδί, δυστυχισμένος άνθρωπος. Είμαι μία εθισμένη προσωπικότητα, οπότε μέχρι να μπω στην ανάρρωση στα 29, ήμουν ένας άνθρωπος που μισούσε τον εαυτό του. Εγώ λέω ότι γεννήθηκα με αυτή την προδιάθεση. Μία εθισμένη προσωπικότητα γενικά αισθάνεται μία δυσκολία να αντιμετωπίσει τη ζωή, πονάει», είπε αρχικά στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Βίκυ Καγιά: Περπάτησε στο fashion show του Ζούλια μαζί με τη μητέρα της!

Βασίλης Ζούλιας: «Τα ναρκωτικά, ήρθαν σαν βάλσαμο»

«Όταν ήρθαν τα ναρκωτικά, ήρθαν σαν βάλσαμο. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Είχα κάνει τόσες απόπειρες, που κατά κάποιον τρόπο «σώθηκα». Έλεγα ότι τουλάχιστον δεν θα χρειάζεται να πονάω. Απόπειρες έκανα από 8 ετών. Το 1986 σταμάτησα να γελάω, στα 23 μου χρόνια. Εκεί άρχισε και η πολύ σοβαρή χρήση των ναρκωτικών και κράτησε 6 χρόνια όλο αυτό».

«Μιλάμε για τη δεκαετία του ’80, στην Ελλάδα δεν υπήρχαν τέτοιες ομάδες βοήθειας για να απευθυνθώ. Και η νομοθεσία για τα ναρκωτικά ήταν τότε πολύ διαφορετική, εξ ου και η ιστορία που μ’ έπιασαν κι έπεσα στο κενό από το δικαστήριο. Γι’ αυτό και δεν μπήκα φυλακή. Μου έβγαλε ο αστυνομικός τις χειροπέδες, πήγα να χαιρετήσω τη μητέρα μου και έτρεξα. Δεν μπόρεσε να με κρατήσει κανείς, του πατριού μου του έμεινε η τσέπη μου στο χέρι», συμπλήρωσε ο Βασίλης Ζούλιας. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top