GNTM 5: Το μεγάλο αβαντάζ της Κότυ και τα «καρφιά» από την Ειρήνη

«Η Κότυ αλλιώς είναι off camera και αλλιώς on»

Η σημερινή δοκιμασία θα «ταράξει» τα νερά του GNTM, αφού τα 12 μοντέλα θα πρέπει να περπατήσουν σε πλωτή πασαρέλα και εν συνεχεία να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Λίγο πριν το σετ, η Βίκυ Καγιά κάλεσε την Κότυ να έρθει μπροστά και να διαλέξει έναν από τους δύο φακέλους που κρατούσε στα χέρια της.

Οι φάκελοι με τα πλεονεκτήματα που είχε να διαχειριστεί η Κότυ

Οι φάκελοι με τα πλεονεκτήματα που είχε να διαχειριστεί η Κότυ

Το εντυπωσιακό μοντέλο στάθηκε ιδιαίτερα τυχερό, αφού επέλεξε τον φάκελο που έγραφε ασυλία, οπότε δεν κινδυνεύει με αποχώρηση στο αποψινό πλατό.

Η 21χρονη καλλονή, αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δεύτερου φακέλου που έδινε τη δυνατότητα σε μια διαγωνιζόμενη της επιλογή της να φωτογραφηθεί στον διπλάσιο χρόνο.

Αντίθετα η Ειρήνη που ήταν και το disadvantage της Κότυς, θα έπρεπε να βγάλει λήψη μέσα σε δύο λεπτά, ενώ οι υπόλοιπες σε τέσσερα. Με την κίνησή της αυτή θέλει να πετάξει έξω από τον διαγωνισμό ομορφιάς τη 18χρονη Κύπρια, η οποία όπως είπε είναι «εκτός mood»

Τα «καρφιά» της Ειρήνης στην Κότυ

Τα «καρφιά» της Ειρήνης στην Κότυ

Η Ειρήνη από την άλλη νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της, καθώς αποδίδει καλύτερα, όταν βρίσκεται υπό πίεση. Όσον αφορά τη συμπαίκτριά της όμως δήλωσε «Η Κότυ αλλιώς είναι off camera και αλλιώς on. Σήμερα ήρθε με ένα τουπέ και μου είπε θα στο δώσω γιατί δεν κατάλαβες με ποιες έχεις να κάνεις. Για να έρθω εδώ σημαίνει ότι μια χαρά έχω καταλάβει και έχω αντίληψη δε νομίζω να θέλω να μου εξηγήσει».

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top