Η υπεκφυγή της Φαίης Σκορδά σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα 

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα στις τηλεοπτικές κάμερες

Το βράδυ της Πέμπτης η Φαίη Σκορδά έδωσε το «παρών» σε μια εκδήλωση γνωστής εταιρείας παπουτσιών και με αφορμή την εμφάνισή της αυτή, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. 

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις επερχόμενες αλλαγές στην εκπομπή «Πρωινό μας», στην απρόσμενη αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από τo πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά και στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα

Ζήνα Κουτσελίνη: Πώς σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης της Φαίης Σκορδά

Για τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ και τα νούμερα τηλεθέασης η ίδια σχολίασε «Είναι μια πολύ συνειδητή απόφαση και επιλογή. Περνάμε καλά και μου είχε λείψει. Αυτό δεν σημαίνει ότι πριν δεν περνούσα καλά, αλλά μου είχε λείψει η ψυχαγωγία. Έχουμε ακόμα δρόμο, χρειαζόμαστε αλλαγές, δεν το έχουμε βρει ακόμα 100%. Είμαι σίγουρη λόγω εμπειρίας πως κάποια στιγμή θα αποδώσει», είπε αρχικά και συμπλήρωσε «Δεν θα φύγουν άτομα, προσθήκες θα γίνουν. Είναι δημιουργικό μια εκπομπή να βρίσκει τα πατήματά της. Την πρώτη φορά που βγήκα στο ΣΚΑΙ νόμιζα ότι θα πω ΑΝΤ1. Τα νούμερα τα βλέπω πάντα».

Έφυγε από το πλατό η Φαίη Σκορδά: «Ζητώ χίλια συγγνώμη»

Φαίη Σκορδά για Γιώργο Λιάγκα και Δούκισσα Νομικού

Η υπεκφυγή της Φαίης Σκορδά σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα 

Για τους παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών, οι οποίοι ασχολούνται με κοινωνικά θέματα, η Φαίη Σκορδά έδωσε μια διπλωματική απάντηση, αποφεύγοντας να πει αν ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά τα άτομα. 

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε διαχειριστεί πολύ καλά τα θέματα επικαιρότητας. Αλλά πλέον σαν τηλεθεάτρια και σαν μαμά αισθάνομαι με αυτά τα θέματα από το πρωί, υπάρχει σιγά σιγά μια εξοικείωση, δεν είναι ωραίο όμως αυτό. Υπάρχουν άτομα όμως που το κάνουν σωστά και μπράβο».

Για τη Δούκισσα Νομικού και το πρόωρο τέλος της από το «Πρωινό» δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top