Πάνος Ιωαννίδης: Το πρώτο καλοκαίρι ως μπαμπάς και το «νέο» Masterchef

Ποιες αλλαγές έρχονται στον διαγωνισμό μαγειρικής;

Δείτε όσα είπε ο Πάνος Ιωαννίδης στο «DOT» για το Masterchef που έρχεται φέτος στο STAR

Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT» βρέθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο επιτυχημένος σεφ και κριτής του «MasterChef» κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε στον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη για τη σχέση του με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, κάνοντας μία μικρή αποκάλυψη για τις αλλαγές που έρχονται στον διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά και το πρώτο του καλοκαίρι ως μπαμπάς. 

Πάνος Ιωαννίδης: Δείτε για πρώτη φορά τη σύντροφo και τον γιο τους

Πάνος Ιωαννίδης: Το πρώτο καλοκαίρι ως μπαμπάς και το νέο Masterchef

Ο Πάνος Ιωαννίδης στον καναπέ με τον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη

«Όσον αφορά τα γυρίσματα περνάμε πολύ περισσότερες ώρες από ότι με την οικογένεια μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Εντάξει, κάποιες φορές η κούραση είναι κούραση. Δηλαδή, μπορεί να κοιμάται ο ένας στον έναν καναπέ ο άλλος στον άλλον και να μην μιλάμε καθόλου, αλλά γενικά κάνουμε πολλή παρέα. Έχουμε φύγει μέσα από το πλατό με γέλια. Σταματάμε (τα γυρίσματα), cut και.. γέλια. Μας πιάνει νευρικό γέλιο και το θέμα είναι ότι δεν λέμε και κάτι. Κοιτάμε ο ένας τον άλλον και ξεκινάμε» δήλωσε όσον αφορά τη σχέση του με τους άλλους δύο κριτές του Masterchef, δίνοντας στη συνέχεια ένα μικρό spoiler για το τι θα δούμε στον επόμενο κύκλο του διαγωνισμού:

«Όπως κάθε χρόνο κάτι διαφορετικό. Συζητάμε όχι μόνο το πώς θα δυσκολέψουμε τους παίκτες. Απλά, το πώς θα τους αιφνιδιάσουμε σύμφωνα με αυτά που ξέρουν και έχουν δει. Οπότε, αλλάζουμε κανόνες κανονικά. Γραμμή και πάμε»

Πάνος Ιωαννίδης: Συνειδητοποιώ ότι είμαι μπαμπάς όταν σηκώνομαι για το γάλα

Φυσικά, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πρώτο του καλοκαίρι ως μπαμπάς και την αγάπη που νιώθει για τον μικρό του ανθρωπάκο

«Φέτος υπήρχε το παιδί στη μέση, οπότε ήταν τελείως διαφορετικές οι διακοπές. Οπότε, επιλέξαμε να πάμε με την οικογένεια μου στο Πήλιο που είναι ένα πολύ ωραίο μέρος. Έχει ησυχία, βουνό, θάλασσα. Με το παιδί και ήταν όμορφα. Ό,τι και να σου πούνε οι φίλοι σχετικά με το παιδί πρέπει να το ζήσεις. Εντάξει, έχω και ανιψιό, ήμουν μέσα στη φάση, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο» και συμπλήρωσε:

Πάνος Ιωαννίδης: Το πρώτο καλοκαίρι ως μπαμπάς και το νέο Masterchef

Ο Πάνος Ιωαννίδης με τον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη

Πάνος Ιωαννίδης: Η αποκάλυψη για τον νεογέννητο γιο του και η φωτογραφία

«Υπάρχουν περιπτώσεις και μάλλον πρέπει να είμαστε μία από αυτές που το παιδί μας έχει ενώσει περισσότερο. Υπάρχει φοβερή αγάπη που δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Σου βγαίνει αυθόρμητα. Δεν θέλω το παιδί να αισθανθεί κτήμα μου. Είναι ένας μικρός ανθρωπάκος και το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να του δώσω όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου και απλά να το καθοδηγήσω»

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top