Πάνος Ιωαννίδης: Συνειδητοποιώ ότι είμαι μπαμπάς όταν σηκώνομαι για το γάλα

Το παιδί σου είναι η μεγαλύτερη αγάπη που έχεις νιώσει για έναν άνθρωπο»

Οι τελευταίοι τέσσερις μήνες είναι οι ομορφότεροι στη ζωή του Πάνου Ιωαννίδη, μιας και κρατά στην αγκαλιά του τον μονάκριβο γιο του.

Πάνος Ιωαννίδης: Η αποκάλυψη για τον νεογέννητο γιο του και η φωτογραφία

O Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στο Breakfast@star για τον 4 μηνών γιο του

O Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στο Breakfast@star για τον 4 μηνών γιο του

O κριτής του MasterChef κατάφερε να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Από την ημέρα που ο μπέμπης του ήρθε στον κόσμο, οι προτεραιότητες του έχουν αλλάξει.

Ιωαννίδης: Πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Όποτε μιλά για εκείνον το πρόσωπό του λάμπει από ευτυχία, όπως συνέβη και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

Τζο Κουτρουμάνου: Αυτή είναι η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη

«Το όνομα του γιου μου είναι Κωνσταντίνος. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από εκείνη την ημέρα. Σιγά σιγά συνειδητοποιώ ότι είμαι μπαμπάς, ειδικά όταν σηκώνομαι το πρωί για να φτιάξω το γάλα. Τότε λέω: «Τελικά είμαι μπαμπάς». Το παιδί σου είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει για έναν άνθρωπο. Πριν αλλάξω την πάνα βλέπω περί τίνος πρόκειται. Αν είναι το νούμερο ένα την αλλάζω εγώ, αν είναι το νούμερο δύο αλλάζει η σύντροφός μου», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Ο ύπνος έχει αλλάξει με το παιδί, αλλά δεν είναι δύσκολο παιδί, κοιμόμαστε. Η πρώτη ερώτηση που έκανα στον Σωτήρη Κοντιζά, μιας και είναι έμπειρος μπαμπάς, ήταν για το πώς να βάλω το καρεκλάκι στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Εγώ παιδευόμουν. Εκείνος το έκανε αμέσως. Ο Σωτήρης Κοντιζάς δίνει συμβουλές. Είναι βετεράνος με τρία παιδιά. Γενικά τον ακούω πιστά», πρόσθεσε.

 

Όταν ήταν 35 ετών συνεχώς τον ρωτούσαν για το πότε θα κάνει οικογένεια και παιδί. Όπως είπε αυτό δεν είναι κάτι που το καθορίζεις, αλλά το κάνεις γιατί είναι η ηλικία σου και πρέπει να το κάνεις. «Το παιδί αλλάζει τις ισορροπίες, αλλά δεν αλλάζει άσχημα. Πρέπει να χωρέσει ένα νέο άτομο στην καθημερινότητα που δεν υπήρχε πριν».


Οι προετοιμασίες για το MasterChef

Κλείνοντας, μίλησε και για τον νέο κύκλο του MasterChef που σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

MasterChef 2023: Δηλώστε εδώ συμμετοχή για τον 7ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής

«Έχουν ξεκινήσει οι συμμετοχές και από ότι ακούω είναι πολλές και αυτό είναι ευχάριστο. Περιμένουμε να δούμε κόσμο που αγαπά τη μαγειρική. Το ταξίδι του MasterChef ξεκινά».
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top