Παπακαλιάτης: Πώς επέλεξε την Ανδριολάτου για πρωταγωνίστρια στο Maestro;

«Η Κλέλια είναι γλυκιά, αλλά είναι και σαρωτική», είπε στην Ελένη Μενεγάκη

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Κλέλιας Ανδριολάτου στην Ελένη Μενεγάκη

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:30 στο Mega. Ο δημιουργός της σειράς βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης. Ανάμεσα σε άλλα αφηγήθηκε τη γνωριμία του με την Κλέλια Ανδριολάτου και πώς έγινε η επιλογή της για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο Ορέστης τον οποίο υποδύεται στη σειρά Maestro ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

«Είχα μάθει για την Κλέλια από συναδέλφους και από καθηγητές της στη σχολή. Τότε, όταν είχα γράψει το πρώτο επεισόδιο έψαχνα να βρω μια κοπέλα που να είναι νέα 18-20 χρονών. Έπρεπε να πάω στις σχολές. Μου είπαν οι καθηγητές της για την Κλέλια. Όμως επειδή δεν ήμουν σίγουρος είπα θα την πάρω ένα τηλέφωνο να πιούμε ένα καφεδάκι, δεν θα της πω για τι πρόκειται. Πηγαίνουμε, πίνουμε τον καφέ, ήταν ανακουφιστικά όμορφη. Ήρθε με μια άνεση και με έναν αέρα. Ήταν ακριβώς αυτό που είχα γράψει», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για την Κλέλια Ανδριολάτου. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: Αλλά και σαν χαρακτήρας η Κλέλια είναι σαρωτική. Είναι γλυκιά, αλλά είναι και σαρωτική. Είναι αυτός ο συνδυασμός της. Ενώ ήμουν πολύ αυστηρός ότι δεν θα σου πω και θα σε πάρουν από την παραγωγή, μέχρι να τελειώσει η κουβέντα με είχε αγοράσει και με είχε πουλήσει. Της έδωσα το σενάριο. Της είπα σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα τα πούμε στο γύρισμα και έφυγα».

Ο ίδιος εξάλλου έχει επιλέξει με ιδιαίτερη μαεστρία τις πρωταγωνίστριές του μέσα στα χρόνια. «Έχει πολύ μεγάλη σημασία το ταλέντο και η χημεία. Ειδικά όταν πρόκειται για ερωτική ιστορία, αλλά όχι μόνο», είπε.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριoλάτου

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριoλάτου / Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top