Πρωταγωνιστής της Λάμψης: «Καλά έκανε ο Χρήστος Πολίτης και τα είπε»

Έπαιζαν στην ίδια σειρά για πολλά χρόνια

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του OPEN

Τη δεκαετία του '80 και του '90 υπήρξε ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς της τηλεόρασης και του κινηματογράφου

Χρήστος Πολίτης: Επέστρεψε στην υποκριτική 17 χρόνια μετά τη Λάμψη

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης που τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από το θέατρο, μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα; για τη Λάμψη όπου πρωταγωνιστούσε, τον Χρήστο Πολίτη, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και τη δικαστική διαμάχη για τα συγγενικά δικαιώματα.

«Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση, αλλά με μια δουλειά που θα μου κάνει "κλικ". Τα πρώτα χρόνια της Λάμψης ήταν καλά, το μετά δε θέλω να το θυμάμαι, παίρναμε τα κείμενα τελευταία στιγμή κι έπρεπε να παίξουμε αμέσως», είπε αρχικά.

«Ο Χρήστος Πολίτης δεν ψεύδεται»: Τον στηρίζει πρώην συμπρωταγωνίστριά του

Σε σχέση με τα όσα είπε πρόσφατα ο Χρήστος Πολίτης για τους μισθούς στη θρυλική σαπουνόπερα, σχολίασε: «Ο Χρήστος Πολίτης ήταν πάντα επαγγελματίας κι ήθελε να είναι όλα όπως όταν ξεκινήσαμε σε αυτό το σίριαλ και για αυτό είπε κάποια πράγματα. Καλά έκανε και τα είπε, εγώ τον θαυμάζω. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλός ηθοποιός», είπε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης με την κόρη του, Μελίτα

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης με την κόρη του, Μελίτα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Τα χρήματα εκείνη την εποχή ήταν πολλά για κάποιους πρωταγωνιστές, αλλά όχι για όλους. Ορισμένοι ηθοποιοί είχαμε κινηθεί δικαστικά κατά της Λάμψης για τα συγγενικά δικαιώματα. Ήμουν εγώ, ο Χρήστος Πολίτης και κάνα 2-3 άτομα ακόμα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top