Χρήστος Πολίτης: Επέστρεψε στην υποκριτική 17 χρόνια μετά τη Λάμψη

«Αποχώρησα γιατί η πραγματικότητα που ζούμε είναι άθλια»

Ο Χρήστος Πολίτης άφησε εποχή όταν υποδύθηκε τον «Γιάγκο Δράκο» στη «Λάμψη».

Μετά το τέλος της σειράς, το 2005,  αποφάσισε να αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Το βράδυ της Δευτέρας (19/9), πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «Broadway», στην οποία συμμετέχει.

Χρήστος Μασσάλας - Χρήστος Πολίτης

Ο Χρήστος Πολίτης με τον Χρήστο Μασσάλα/ φωτογραφία NDP

Όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας των φωτογράφων άστραψαν και ο ηθοποιός δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Ο ίδιος εξήγησε γιατί μετά από 47 χρόνια αποχής από τον κινηματογράφο αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έκανε ο Χρήστος Μασσάλας.

O Χρήστος Πολίτης επιστρέφει στον κινηματογράφο έπειτα από 47 χρόνια

O Χρήστος Πολίτης επιστρέφει στον κινηματογράφο έπειτα από 47 χρόνια

«Μετά από 47 χρόνια αποχής αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά, διότι μιλώντας μαζί του με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης. Ήταν μια ειδική επιστροφή, εκτιμώντας τον Χρήστο Μασσάλα. Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για μένα είναι άθλια, μπάχαλο και δε θέλω να συμμετέχω πουθενά», δήλωσε ο Χρήστος Πολίτης.

Χρήστος Πολίτης

«Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή την απρεπέστατη συμπεριφορά κακοποιητική συμπεριφορά, είμαι στο πλευρό τους, έχουν απόλυτα δίκιο, τις σέβομαι απόλυτα, είναι κυρίες», πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για το κίνημα MeToo.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top