GNTM 5 Κατερίνα: «Κάθε χρόνο ήθελα να πάω στο παιχνίδι!»

Όσα είπε στο Breakfast@Star το πρώτο μοντέλο που αποχώρησε από το παιχνίδι

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Καρά στο Breakfast@Star

Στα 27 της έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ωστόσο παραμένει μια καλλονή, κερδίζοντας επάξια μια θέση στο σπίτι του GNTM 5.

GNTM 5: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε

Ο λόγος για την Κατερίνα Καρά που ήταν η πρώτη συμμετέχουσα που αποχώρησε από το παιχνίδι. Η όμορφη μελαχρινή γυναίκα με καταγωγή από τα Γιάννενα, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο Breakfast@Star όπου μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM, τις συμπαίκτριές της και την οικογένειά της.

Η Κατερίνα αποχώρησε μετά την πρώτη φωτογραφική δοκιμασία

Η Κατερίνα αποχώρησε μετά την πρώτη φωτογραφική δοκιμασία

Η παίκτρια μίλησε για τον τρόμο που αισθάνθηκε όταν στην πρώτη δοκιμασία φωτογραφήθηκε στην κούνια στην ταράτσα ενός κτιρίου. «Έχω τρομερή υψοφοβία. Ανέβαινα τις σκάλες και δεν ένιωθα τα πόδια μου, οπότε δεν μπορούσα...  ήταν υπέρβαση πραγματικά και που το έκανα. Στο bootcamp που ήταν πιο νορμάλ φωτογράφιση, μπόρεσα να δώσω αυτό που είχα έρθει να κάνω», είπε το υποψήφιο μοντέλο που στεναχωρέθηκε αφού δεν έδειξε αυτό που ήθελε. 

Γνωρίστε την Κατερίνα - Μητέρα δύο παιδιών και μπαίνει στο σπίτι του GNTM

Η Κατερίνα αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της είναι πολύ αυστηρός κριτής. «Στεναχωρήθηκε κι αυτός που αποχώρησα, γιατί ήξερε ότι το θέλω κι ότι μπορώ να συνεχίσω, όχι να φύγω στην πρώτη αποχώρηση!», δήλωσε το μοντέλο.

Η Κατερίνα Καρά είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών

Η Κατερίνα Καρά είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών

Η πρώην παίκτρια μίλησε και για το γεγονός ότι της έλειπαν τα δύο παιδιά της, τεσσάρων και δύο ετών, κι ίσως τελικά ήταν καλό που αποχώρησε αφού την είχαν ανάγκη! «Κάθε χρόνο σκεφτόμουν κι ήθελα να πάω στο παιχνίδι, αλλά δεν έπαιρνα ποτέ την απόφαση και λόγω των παιδιών, κάτι με κράταγε πίσω» είπε, προσθέτοντας ότι ο σύζυγός της, Δημήτρης, την παρότρυνε να δηλώσει συμμετοχή. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top