Νίκος Χατζηνικολάου: «Με στεναχωρεί που δεν ήθελε να μου δώσει συνέντευξη»

Η συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νίκου Χατζηνικολάου στο The 2Night Show

Πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show για αυτήν τη σεζον ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου του

O δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία, όταν από 16 χρόνων έβγαζε σχολική εφημερίδα. «Διαβάζω και την τελευταία λέξη πριν βγει η εφημερίδα. Όταν είσαι εκδότης και διευθυντής δε δικαιούσαι να πεις “δεν το είδα”, αν κάποιος παραπονεθεί», εξήγησε.

Από τις εφημερίδες πέρασε στο ραδιόφωνο και αργότερα στην τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλές συνεντεύξεις. Υπάρχουν όμως τρεις καλλιτέχνες που κάθισαν ποτέ απέναντί του στο πλατό και αυτό του στοίχισε. 

«Με δυσκόλεψαν πολλοί, υπάρχει ένας που μου αρνήθηκε και με στενοχωρεί πολύ αυτό. Μιλώ για τον Θανάση Βέγγο. Δεν ήθελε να μιλάει, ενώ είχαμε πολύ καλή φιλία και επικοινωνία, δεν τα κατάφερα. Επίσης, έχασα 1-2 από ατυχίες της ζωής. Όπως η Τζένη Καρέζη που είχαμε συμφωνήσει, βγήκαμε για φαγητό και μεσολάβησε η ασθένειά της.

Έκανα και μεγάλη βλακεία, θα το πω πρώτη φορά. Στα 26 μου περπάταγα στο Κολωνάκι και είδα τον Μάνο Χατζιδάκι. Έφυγα καταπάνω του και του ζήτησα να κάνουμε συνέντευξη. Μου λέει “σε ξέρω, σε έχω ακούσει, σε έχω δει. Δε θα σου δώσω γιατί δεν είμαι όμορφος. Έχω γεράσει. Αν θες μόνο για την εφημερίδα ή το ραδιόφωνο, χωρίς εικόνα. Όποτε θέλεις πάρε με και έλα με το μαγνητοφωνάκι”. Ο πανίβλακας δεν τον πήρα τηλέφωνο και ενάμιση μήνα μετά έφυγε από τη ζωή. Λίγο μετά από αυτό, πήγα στη Μελίνα που με δυσκόλευε, πήρα ένα μαγνητόφωνο και της λέω φτιάξε καφέ και έλα να μου τα πεις», είπε αρχικά.

Νίκος Χατζηνικολάου: Αγκαλιά με τον γιο του, Αλέξανδρο που έγινε 13 ετών

Αναφορικά με την εξωτερική του εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά «πατομπούκαλα» ο γνωστός δημοσιογράφος είπε: «Έχω ακόμα τον σκελετό αυτό. Όταν τα άλλαξα υπήρξε αναστάτωση, έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο κι έλεγαν πες του τι είναι αυτά που φοράει. Όταν εμφανίστηκα χωρίς γραβάτα άκουσα πολύ βρισίδι. Έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top