Το «Quantum Of Solace» απόψε στο Star!

O Τζέιμς Μποντ ξαναχτυπά - Παρασκευή 23/9 στις

Ο Τζέιμς Μποντ έχει δει μπροστά στα μάτια του να πεθαίνει η γυναίκα που αγαπούσε, η Βέσπερ Λιντ. Μια γυναίκα που θυσιάστηκε για εκείνον, αν και πρώτα φρόντισε να τον προδώσει. Δεν μπορεί να αφήσει τα πράγματα έτσι: είναι επιτακτικό για εκείνον να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ταινιών του Star

Επιστρέφει δυναμικά αποφασισμένος να αποκαλύψει τον «εγκέφαλο» πίσω από τη σκοτεινή οργάνωση του Μίστερ Γουάιτ. Ο Μποντ και η Μ ανακρίνουν τον Μίστερ Γουάιτ και οι πληροφορίες, που καταφέρνουν να του αποσπάσουν, τους κατευθύνουν στην Αϊτή.

Δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί πως πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται η εταιρία Quantum, μια εταιρία με πολύ σκοτεινά σχέδια. Η Quantum ήταν εκείνη που εκβίαζε τη Βέσπερ προκειμένου να βγάλει από τη μέση τον Μποντ.

Βιτρίνα της Quantum είναι η μη κερδοσκοπική και με οικολογικές ανησυχίες εταιρία «Πράσινος Πλανήτης» ενώ ιθύνων νους δεν είναι άλλος από τον Ντόμινικ Γκριν.

Στην Αϊτή πλέον, ο Τζέιμς Μποντ θα γνωρίσει την πανέμορφη και δυναμική Καμίλ και θα βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπό της.

Κι εκείνη, όπως και ο Τζέιμς Μποντ, ζητάει να πάρει εκδίκηση.

Το Quantum Of Solace απόψε στο Star!

Και ο Ντόμινικ Γκριν είναι ο ενδιάμεσος άνθρωπος και στις δύο περιπτώσεις. Ο Γκριν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του με υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα σε όλο τον κόσμο, ώστε να ρίξει τη νόμιμη κυβέρνηση της Βολιβίας και να εγκαταστήσει στη χώρα αρχηγό τον εξορισμένο στρατηγό Μεντράνο.

Η συμφωνία είναι πως ο Μεντράνο, μόλις ανέβει στην εξουσία, θα δώσει στην οργάνωση «Πράσινος Πλανήτης», δηλαδή στην Quantum, ένα μεγάλο κομμάτι γης που ουσιαστικά παραχωρεί στον Γκριν τον έλεγχο του συνόλου των υδάτινων αποθεμάτων της χώρας.

Ο Τζέιμς Μποντ δεν θέλει μόνο να τον σταματήσει: θέλει να τον σκοτώσει!

Είναι η 22η ταινία της σειράς «James Bond» και η δεύτερη με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μαρκ Φόρστερ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντάνιελ Κρεγκ, Όλγα Κιριλένκο, Μάθιου Αμαλρίκ, Τζούντι Ντεντς, Τζιάνκαρλο Τζιανίνι

Μη χάσετε την κατασκοπευτική περιπέτεια βρετανικής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2008 την Παρασκευή 23/9, στις 21.00 στο Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top