Νόβα: «Κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας στο αυτοκίνητο, έσπασα το τζάμι»

Το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στις διακοπές της

Πριν από περίπου 9 μήνες η Τζούλια Νόβα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Τζούλια Νόβα: Ξετρελαμένη με την κόρη της - Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει

 

 

Ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη κατά τη διάρκεια των διακοπών με την κόρη της Δάειρα, περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Συγκεκριμένα πάνω στη βιασύνη της κλείδωσε τη μικρούλα μέσα στο αμάξι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να σπάσει το τζάμι για να την απεγκλωβίσει.

«Από την πρώτη στιγμή που πήρα αγκαλιά την κόρη μου, συγκινήθηκα και έκλαιγα. Είχα χάσει τη μιλιά μου. Το συναίσθημα που μου δημιούργησε η μικρή είναι απερίγραπτα όμορφο. Με αγχώνει κάτι που το έπαθα τώρα στις διακοπές και δε θα ήθελα να το ξαναπάθω, ούτε καμία μανούλα. Πάνω στη βιασύνη μας, όταν φεύγαμε από τις διακοπές, μια φίλη άφησε τα κλειδιά του αμαξιού μέσα. Κλείνει αυτή την πόρτα, δένω εγώ τη μικρή και κλείνω κι εγώ την πόρτα και κλειδώνεται η μικρή μέσα. Δε θα ήθελα ποτέ να ξαναβιώσω κάτι τέτοιο. Αναγκάστηκα να σπάσω το παράθυρο και να μπω μέσα για να την απεγκλωβίσω», εξομολογήθηκε η Τζούλια Νόβα.

Τζούλια Νόβα: Κάνει αργιλοθεραπεία φορώντας το μικροσκοπικό μπικίνι της

Στη συνέχεια η ξανθιά καλλονή αποκάλυψε τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έφυγε η θεία της από τη ζωή.

«Τη θεία μου, μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ», είπε αρχικά και πρόσθεσε «Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πολύ».

Τέλος, αναφορικά με τα αισθήματά της για τον απόντα πατέρα της, τόνισε πως δεν τον αισθάνεται σαν πατέρα της, καθώς απουσίαζε από τη ζωή της, οπότε δεν της λείπει.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top