Elif: Ένας «άγγελος» εμφανίζεται για να σώσει τη Μελέκ-Δες το νέο επεισόδιο

Μη χάσετε τις εξελίξεις του νέου επεισοδίου της τουρκικής σειράς

Elif: Τι Θα Γίνει Tην Πέμπτη 25/8/22

Όλοι περιμένουν μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ο Μαχίρ ανησυχεί γιατί η δικηγόρος Φικρέτ απουσιάζει και δεν έχει καταφέρει να μιλήσει μαζί της.  Ενώ την καλεί ξανά, βλέπει τη Μελέκ με χειροπέδες  ανάμεσα στους αστυνομικούς. Ο Μαχίρ θέλει να της πει όσα έχει στην καρδιά του αλλά δεν τα καταφέρνει.

Δείτε το νέο επεισόδιο (1126)

Καταφέρνει να της πει να μην επιτρέψει σε τίποτα να σκιάσει την ευτυχία τους. Στη συνέχεια, η Μελέκ έρχεται μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου, ξεσπά σε κλάματα. Η Ελίφ είναι στην αγκαλιά της. Ωστόσο, όταν γυρίζει το κεφάλι της, βλέπει την Κιγιμέτ να την κοιτάζει με μίσος. Η Φικρέτ  δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο και η αγωνιώδης αναμονή συνεχίζεται μέχρι να μιλήσει ο δικαστής. Ο δικαστής πρόκειται να αναβάλει τη δίκη επειδή απουσιάζει η Φικρέτ. Όμως ξαφνικά ένας «άγγελος» εμφανίζεται για να σώσει τη Μελέκ.

Η Ντιλέκ, που είναι ένας από τους υπεύθυνους δικηγόρους αυτής της υπόθεσης, αρχίζει να υπερασπίζεται τη Μελέκ. Το βίντεο που παρουσιάζει η δικηγόρος πείθει τον δικαστή. Η Μελέκ είναι ελεύθερη! Τα καλά νέα φτάνουν και στη φυλακή και στον θάλαμο αρχίζουν τις προετοιμασίες του αποχαιρετισμού.

Εν τω μεταξύ, η Ζουλιντέ αντιμετωπίζει προβλήματα επειδή η Λεμάν έχει σκοπό να τη χωρίσει από τον Σαφάκ. Η  Ζουλιντέ σοκάρεται από το ψέμα που είπε η Λεμάν ενώ ο Σαφάκ είναι απογοητευμένος. Όταν η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ βγαίνουν να πάρουν καθαρό αέρα, συναντούν τον Τουφάν και η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη. Στην  έπαυλη  όλοι, εκτός από την Κιγιμέτ, είναι χαρούμενοι με την εξέλιξη της δίκης. Η Κιγιμέτ είναι νευρική και λυπημένη…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top