Τελικός X - Factor: Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι η μεγάλη νικήτρια

Χρήστος Μάστορας σε Κατερίνα Λαζαρίδου: «Θα έτρωγα σφαίρα για σένα»

Μεγάλη νικήτρια του «X Factor» αναδείχθηκε η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα. Η ίδια πήρε φυσικά και τις 150.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Τελικός X - Factor: Η Κατερίνα Λαζαρίδου

Τη δεύτερη θέση, αλλά και τα 50.000 ευρώ κατέκτησε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου.

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος κατέλαβε την 4η θέση, ενώ στην 5η θέση βρέθηκε το συγκρότημα «Γίναμε». 

Χρήστος Μάστορας σε Κατερίνα Λαζαρίδου: «Θα έτρωγα σφαίρα για σένα»

Εντυπωσιασμένος εμφανίστηκε ο Χρήστος Μάστορας στον τελικό του X-Factor μετά την ερμηνεία της Κατερίνας Λαζαρίδου στο αγαπημένο τραγούδι της Γουίτνεϊ Χιούστον “I have nothing”.

O Xρήστος Μάστορας ακούγοντας την διαγωνιζόμενη η οποία ήταν και μέλος της ομάδας του είπε, «Θα έτρωγα σφαίρα και για τη Γουίτνεϊ Χιούστον και για εσένα. Εύκολα. Θα έτρωγα σφαίρα για πάρτη σου. Νομίζω ότι έχουμε αποκτήσει μια συγγενική σχέση εδώ πέρα μαζί και έχοντας μοιραστεί ο καθένας με τον άλλον πράγματα για το παρελθόν μας, καταλαβαίνω γιατί αγαπιόμαστε τόσο πολύ. Δεν τα έχουμε φτιάξει αλλά έχουμε μια συγγένεια.


Σε θαυμάζω πάρα πολύ. Το ότι πήρες αυτό το τραγούδι και το έκανες και αυτό δικό σου είναι εξωφρενικό… Δεν είναι η δόξα, είναι τα λεφτά, είναι του δρόμου η χαρά και τη χαρά αυτή θα τη μοιραστούμε μαζί αν θέλεις. Θέλω να είσαι παντού μαζί μου σε όλες μου τις συναυλίες».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top