Άγριες Μέλισσες: Το τσιφτετέλι της Δανάης Μιχαλάκη υπό τους ήχους του ΛΕ-ΠΑ

Έτσι γιόρτασαν οι ηθοποιοί το τέλος των γυρισμάτων της σειράς

Ένα από τα πολλά βιντεάκια από το πάρτι τέλους των Άγριων Μελισσών

Έκανε τη διαφορά όταν τον Σεπτέμβριο του 2019 προβλήθηκαν στην τηλεόραση οι Άγριες Μέλισσες

Δανάη Λουκάκη: Όσα είπε για τις «Άγριες Μέλισσες» πριν πέσει η αυλαία

Μετά από τρεις σεζόν, η σειρά τελειώνει την ερχόμενη Πέμπτη, όμως για τους ηθοποιούς έκλεισε με τα τελευταία τους γυρίσματα που έγιναν την περασμένη Παρασκευή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @agriesmelissesbackstage

Μόλις ακούστηκε το «It's a wrap» από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, η μουσική μπήκε στη διαπασών και στο Διαφάνι στήθηκε τρικούβερτο γλέντι με τη Δανάη Μιχαλάκη, τη Μαρία Καλλιμάνη και τη Μαρία Αντουλινάκη να τα δίνουν όλα στον χορό.

Μαρία Κίτσου: Πού θα τη δούμε μετά τις «Άγριες Μέλισσες;

Η συγκίνηση όλων των συντελεστών ήταν μεγάλη για αυτά τα τρία τηλεοπτικά χρόνια. Ο αποχωρισμός στο τελευταίο γύρισμα, έγινε ακριβώς όπως άρμοζε στην περίσταση. Με γλέντι και χορό κι έναν τεράστιο μπουφέ που στήθηκε ακριβώς έξω από το «καφενείο» της τηλεοπτικής Βιολέτας. Και πρώτη στον χορό μπήκε η Δανάη Μιχαλάκη που τα έδωσε όλα ακόμη και με τσιφτετέλι σε τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @agriesmelissesbackstage

Δεύτερη έκπληξη της βραδιάς στον χορό η ηθοποιός Μαρία Καλλιμάνη, η οποία υποδύεται την τηλεοπτική Αιμιλία, η οποία αφού έχει περάσει τα πάνδεινα μετά την απαγωγή της από τον Ακύλα, αποφάσισε να γλεντήσει την ελευθερία της. Η βραδιά είχε από Φωτεινή Βελεσιώτου με το τραγούδι για τις Μέλισσες, Ρέμο μέχρι και Macarena. Η Αγορίτσα, δηλαδή η ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη αποδείχθηκε expert αλλά και πάλι η Δανάη Μιχαλάκη, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Άγριες Μέλισσες: «Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @agriesmelissesbackstage

Οι περισσότεροι ηθοποιοί ήταν παρόντες στην γιορτή, με την Μαρία Κίτσου, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον Αναστάση Ροιλό να απουσιάζουν λόγω των θεατρικών τους παραστάσεων, ενώ δεν μπορούσαν να λείψουν από αυτή την βραδιά, το ζευγάρι των σεναριαγράφων που έκαναν το «θαύμα» τους με αυτή την σειρά. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο σύζυγός της Πέτρος Καλκόβαλης μαζί με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται περήφανοι για αυτό που δημιούργησαν και έτυχε της τόσο μεγάλης αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top