Κατερίνα Καινούργιου: «Πήγα στη Ρώμη με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί»

Το περιστατικό στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που την αναστάτωσε

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν ξεχωριστό για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς ετοίμασε τις βαλίτσες της και ταξίδεψε έως τη Ρώμη.

Νέα σχέση για την Κατερίνα Καινούργιου; - Η δήλωση για το αγόρι της!

Αν και ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media δε θέλησε να αποκαλύψει ποια ήταν η παρέα που τη συνόδευσε στη γειτονική χώρα.
Την ίδια… τακτική ακολούθησε και το πρωί της Δευτέρας (27/6) κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Super Κατερίνα», λέγοντας πως πήγε με κάποιον που δε θα ήθελε να μαθευτεί.

Καινούργιου: Εντυπωσιακή με κόκκινο φόρεμα και τσάντα αξίας χιλιάδων ευρώ

Η παρουσιάστρια προέβη σε αυτή τη δήλωση με αφορμή ένα περιστατικό που της συνέβη κατά την επιστροφή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Καινούργιου: «Αντιμετώπισα την πιο ρατσιστική επίθεση της ζωής μου»

«Θα σας πω τι έπαθα χτες. Έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου να πάω ένα τριήμερο στη Ρώμη. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Γυρίζοντας μου λέει εκείνος: ”΄Δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο στο αεροδρόμιο΄΄. Του απαντάω: ”Όχι, ηρέμησε”. Πάω να βγω με τη βαλίτσα μου και είδα φωτογράφους και κάμερες. Παθαίνω κρίση. Εγώ πίστευα ότι ήρθαν για μένα. Τελικά δεν ήταν για εμένα, αλλά για τον Μαρτίκα», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top