Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ του MasterChef 2022! - Ποιος αποχώρησε;

Έφυγε μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό!

Μεγάλη ήταν η σημερινή ημέρα για τους τρεις φιναλίστ του MasterChef, Παναγιώτη, Ελπίδα και Καλλιόπη οι οποίοι έδωσαν το 100% του εαυτού τους για να περάσουν στις τελευταίες φάσεις των τελικών.

MasterChef: Ένα ψυχαναγκαστικά τέλειο πιάτο κρίνει ποιος πηγαίνει τελικό!

φιναλίσ masterchef

MasterChef 2022: Για ποιο λόγο συγκινήθηκε η Καλλιόπη;

Η πρώτη που κατάφερε να πάρει το «εισιτήριό» της για την «πηγή» ήταν η Πόπη, η οποία δε σταμάτησε να κλαίει από συγκίνηση.

φιναλίστ καλλιόπη
Στο τέλος του επεισοδίου «κονταροχτυπήθηκαν» με τους βαθμούς τους ο Πάνος και η Ελπίδα, με τον πρώτο να καταφέρνει να αποσπάσει μεγαλύτερη βαθμολογία από τους κριτές για το πιάτο του από εκείνη της συμπαίκτριάς του.

Έτσι, ο Παναγιώτης πήρε και το δικό του «εισιτήριο» και στάθηκε δίπλα στην Καλλιόπη!

Το μεγαλύτερο μαγειρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του για την Ελπίδα, η οποία έφτασε κοντά στην «πηγή» αλλά δεν την προσέγγισε και δεν μπόρεσε να «πιει νερό»!

αποχώρησε η ελπίδα

Τελικοί MasterChef 2022: Αποχώρησε η Ελπίδα!

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη! Φεύγω πάρα πολύ κερδισμένη από αυτό και ας μην έχω σηκώσει το πολυπόθητο κύπελο. Η αλήθεια είναι πως δεν με πειράζει που δε βρίσκομαι με τα παιδιά γιατί έχω κερδίσει πάρα πολλά! Χαίρομαι πάρα πολύ και για τα παιδιά, χαίρομαι και για εμένα. Ανυπομονώ να τους δω τελικό. Θα γίνει χαμός!» είπε φανερά συγκινημένη η παίκτρια.

Οι κριτές ευχήθηκαν τα καλύτερα στην Ελπίδα, η οποία «εξελίχθηκε μαγειρικά αλλά και μπούσταρε την αυτοπεποίθησή της», όπως της είπαν χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top