Follow the chef λίγο πριν την τριάδα του MasterChef 2022

Με τον αγαπημένο chef των παικτών, Νίκο Θωμά

Στη δεύτερη ημέρα και την τρίτη δοκιμασία για την πρόκριση στους φετινούς τελικούς, Καλλιόπη, Ελπίδα, Πάνος και Νικήτας καλούνται να πάρουν μέρος στην αγαπημένη και πολυαναμενόμενη δοκιμασία Follow The Chef, με οδηγό τον Food & Beverage Manager του MasterChef, chef Νίκο Θωμά και να ακολουθήσουν κατά γράμμα τα βήματά του, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Κοντιζάς, Ιωαννίδης & Κουτσόπουλος καλωσόρισαν τους τέσσερις φιναλίστ σε μια ακόμα δοκιμασία του MasterChef 2022

Μην μπορώντας να κρύψουν τη συμπάθειάς τους στο σεφ που τόσο καιρό τους βοηθάει στον μαγειρικό διαγωνισμό, οι τέσσερις σεφ θα πρέπει να αντιγράψουν όσο καλύτερα μπορούν το πιάτο του Νίκου Θωμά. «Ίσως σας ξέρει καλύτερα από εμάς», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τον Food & Beverage Manager του MasterChef.

Τρία «πειραγμένα» πιάτα ταβέρνας έφερε ο chef Νίκος Ρούσσος

Οι τρεις σεφ και κριτές με τον Νίκο Θωμά

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη συνέχεια του ζήτησε να χαρακτηρίσει με μια λέξη τους τέσσερις του MasterChef 2022

«Σημαντική υποσημείωση, δε ρωτάτε δε γυρνάει προς τα πίσω. Ό,τι ακούσετε ό,τι καταλάβετε εκείνη την ώρα. Προσπαθήστε να συμβαδίσετε με τον σεφ, γιατι αλλιώς χαθήκατε», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Ποιο είναι το ζητούμενο; Ένα πιάτο όσο πιο κοντά σε αυτό που θα έχει ο Νίκος Θωμάς δίπλα του», πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Follow the chef: Ποιος από τους τέσσερις είχε την υψηλοτερη βαθμολογία;

Οι μικροί πάγκοι θύμισαν στους διαγωνιζόμενους το bootcamp 

Στη συνέχεια οι τρεις κριτές και σεφ ανέβηκαν στον εξώστη, με τους παίκτες να κάνουν πλάκα και να αναρωτιούνται αν θα τους βοηθήσουν από εκεί πάνω!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top