MasterChef Νίκος: Η δύσκολη αποχώρηση και η άποψή του για τον «Μπόμπαινα»

Ο Νίκος δεν κατάφερε να περάσει στους «6» του διαγωνισμού

Ο Νίκος Παπαϊωάννου μπορεί να αποχώρησε χθες από το MasterChef 2022, ωστόσο κατάφερε να φτάσει ψηλά στον διαγωνισμό μαγερικής, κατακτώντας την 7η θέση.

MasterChef 2022: Χριστόφορος, Νίκος ή Νικήτας; Ποιος μένει εκτός εξάδας;

Ο Νίκος ο Ιταλός βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων σχολίασε τον χαρακτήρα του «Μπόμπαινα», λέγοντας πως είναι «παρεξηγημένο παιδί».

«Ειναι παρεξηγημένο παιδί. Είμαι απο τους ανθρώπους που συμπαθούν όλον τον κόσμο. Όταν κάποιος θα μου φερθεί καλά, έτσι θα του φερθώ κι εγώ».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δε θα άφηνε τον Χριστόφορο να αποχωρήσει στη θέση του, γιατί ήθελε να περάσει με την αξία του, ενώ παραδέχτηκε πως με τον Χριστόφορο έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι και όταν θα βγει από τον διαγωνισμό θα συναντηθούν. 

Η Ελίνα τον ρώτησε ποια αποχώρηση τον στεναχώρησε περισσότερο «Του Γρήγορη πάνω απ' όλα. Γιατί μόλις είχαμε αρχίσει να γνωριζόμαστε».

Ο Νίκος προανήγγειλε την επιστροφή του στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του, καθώς το καλοκαίρι θα εργαστεί σε μαγαζί στη Σκιάθο.

Τέλος στην κάμερα εμφανίστηκαν η εντυπωσιακή γυναίκα του και η γλυκύτατη κόρη τους για να αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής. 

Ο Νίκος με τη γυναίκα του και τη μια από τις δυο κόρες του 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top