TractioN: Ο Άρης Σερβετάλης καλεσμένος του Κώστα Στεφανή

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Κυριακή 22/5/22 στις 14:10 στο Star

Τον Άρη Σερβετάλη, έναν από τους κορυφαίους και πλέον χαρισματικούς σύγχρονους Έλληνες ηθοποιούς, υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής στο νέο επεισόδιο του TractioN. Για την περίσταση, μάλιστα, σε απόλυτη συμμετρία με το μοναδικό ταλέντο του Άρη Σερβετάλη, συμπρωταγωνιστής της εκπομπής είναι το εντυπωσιακό Hyundai Ioniq 5.

TractioN: Κώστας και Μάνος Στεφανής υποδέχονται τον Σπύρο Λάμπρου

Εκπροσωπώντας τη νέα, ξεχωριστή σειρά της Hyundai, στην οποία ανήκουν όλα τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα, το Ioniq 5 καθηλώνει το βλέμμα με το φουτουριστικό σχεδιασμό, αλλά και τα εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Γι' αυτό άλλωστε το ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο crossover της Hyundai ανακηρύχθηκε νικητής στο θεσμό του Παγκοσμίου Αυτοκινήτου της Χρονιάς, για το 2022. Η κάμερα του TractioN καταγράφει αγνές και ανόθευτες τις αντιδράσεις του Άρη Σερβετάλη, ο οποίος δοκιμάζει να οδηγήσει για πρώτη φορά στη ζωή του, όχι μόνο ηλεκτροκίνητο, αλλά και αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ PEUGEOT 308: Ένα ήδη εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο γίνεται το ιδανικό παράδειγμα για το τι εννοεί η Peugeot όταν κάνει λόγο για τη «δύναμη της επιλογής». Διότι το νέο 308, όπως παραστατικά εξηγούν οι... ειδικοί του TractioN, διατίθεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης (βενζίνης και ντίζελ), αλλά και με δύο Plug-In υβριδικά κινητήρια σύνολα.

Έτσι, το μόνο που μένει να απασχολεί τον υποψήφιο ιδιοκτήτη του best seller της Peugeot στη μικρομεσαία κατηγορία, είναι μια ειλικρινής συζήτηση με τον εαυτό του για το ποια εκδοχή του 308 είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

➢ CUPRA FORMENTOR: Το ελκυστικό, από κάθε άποψη, Cupra Formentor περιεργάζονται οι συνεργάτες του TractioN, αναλύοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τα ποικίλα προσόντα του και μάλιστα στην πλέον προσιτή έκδοση του με τους 150 ίππους.

Με το σχήμα του μικρομεσαίου Crossover Coupé, το Formentor είναι η αιχμή του δόρατος για την πλέον θεαματική είσοδο της Cupra στην αγορά. Εξάλλου, τίποτα πάνω στο Formentor δεν είναι τυχαίο: Ακόμη και το όνομά του, δανεισμένο από ένα εμβληματικό φυσικό αξιοθέατο, το ακρωτήριο Formentor στη Μαγιόρκα, επελέγη από την Cupra ακριβώς επειδή αποτυπώνει τον έντονα δυναμικό χαρακτήρα του.

➢ YAMAHA MT-03: Θεωρητικά, η MT-03 είναι μια μοτοσυκλέτα για τους αναβάτες που βρίσκονται στο μεταβατικό στάδιο εμπειρίας, ανάμεσα στο πρώτο επίπεδο της άδειας οδήγησης και σε εκείνο της απεριόριστης ιπποδύναμης.

Πρακτικά, όμως, η Yamaha MT-03, με τη συγκλονιστική Hyper Naked προσωπικότητα, την εξονυχιστικά μελετημένη εργονομία, την ασφάλεια, τους 42 ίππους από τον δικύλινδρο κινητήρα των 321 κ.εκ., είναι μια μοτοσυκλέτα για πάντα. Και για τα πάντα, όπως εξηγεί ο Θανάσης Χούντρας.

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου

➢ DACIA JOGGER: Η Dacia έχει κατακτήσει το προνόμιο να εκπλήσσει θετικά το κοινό, παρουσιάζοντας πρωτότυπες και, πάνω από όλα, οικονομικά συμφέρουσες λύσεις.

Το Jogger είναι η ολοκαίνουργια πρόταση της πάντα δημιουργικής Dacia, στην κατηγορία των SUV. Ως 7θεσιο, το Jogger επαναφέρει στο προσκήνιο την πολυχρηστικότητα των MPV, αλλά σε μια απολύτως σύγχρονη... διασκευή. Έτσι, ο Δρομέας της Dacia είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόκληση, σε κάθε είδους διαδρομή.

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top