TractioN: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Κυριακή 15/5/22 στις 14:10 στο Star

Δείτε το trailer της 21ης εκπομπής

Τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος, Μίλτο Τεντόγλου, υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής στο νέο επεισόδιο του TractioN

Στίβος: Στην κορυφή του κόσμου ο Μίλτος Τεντόγλου – «Πέταξε» στα 8.55μ.!

TRACTION ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Ο σούπερ-σταρ του ελληνικού κλασικού αθλητισμού -και ταυτόχρονα ο απόλυτος «αντι-σταρ»- καλείται να καταθέσει την άποψή του για τη νέα γενιά Skoda Fabia. Το επιτυχημένο και εξαιρετικά δημοφιλές μοντέλο της Skoda, συναρπάζει με τα προσόντα του, ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Και αν μιλάμε για απαιτητικούς ανθρώπους, ο Μίλτος Τεντόγλου θα μπορούσε να αποτελεί τον σχετικό ορισμό, εφόσον έχει μάθει να απαιτεί πάντα το μέγιστο, τόσο από τον εαυτό του όσο και από το περιβάλλον του, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, ο οποίος κάθε φορά είναι όλο και πιο υψηλός, όλο και πιο σπουδαίος.

Στη συζήτηση με τον Κώστα Στεφανή, ο μεγάλος πρωταθλητής του άλματος εις μήκος, αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, τι εννοούσε όταν είχε κάνει την περιβόητη δήλωση για το πώς τον ενεργοποιούν οι... συγκρούσεις με τη σύντροφό του. Όποιο και εάν είναι το θέμα, από την... οικογενειακή ειρήνη έως τη νέα Skoda Fabia, ο διάλογος με ένα πνεύμα ανήσυχο και αντισυμβατικό, όπως είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, έχει πάντα συναρπαστική και απρόβλεπτη εξέλιξη! Απολαύστε την στο TractioN!      

TRACTION 15/5/22

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    KIA SPORTAGE: Το ιδανικό πρόσχημα για εκδρομή βρίσκουν στη δοκιμή του καινούργιου Kia Sportage, ο Μάνος και η Ινώ Στεφανή. Ένα SUV, που καταπλήσσει με τη συνολική ποιότητά του, την τεχνολογία, τις επιδόσεις σε κάθε επιμέρους τομέα αλλά και την άνεση, που προσφέρει. Το Kia Sportage ξεδιπλώνει ένα προς ένα όλα τα πλεονεκτήματά του, σε μια απόδραση στα λιγότερο γνωστά σημεία του Πεντελικού Όρους. Καταρράκτες, φράγματα και πολλές άλλες,  υπέροχες και αναπάντεχες όψεις της φύσης, σχεδόν δίπλα στον πυκνό αστικό ιστό, συνδυάζονται σαν φόντο με το εντυπωσιακό Kia Sportage. Ένα μοντέλο πρόσκληση για ταξίδι.
➢    MERCEDES-BENZ EQA 300 4ΜΑΤΙC: Η Mercedes προχωρά στον εμπλουτισμό της γκάμας της με αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, έτσι ώστε να προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία, σε κάθε μέγεθος και τύπο αμαξώματος. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα SUV, η επιλογή της τετρακίνησης προσθέτει ένα επιπλέον δέλεαρ και αυτό ακριβώς ισχύει για τη Mercedes EQA 300 4ΜΑΤΙC. Ένα αυτοκίνητο με απεριόριστες δυνατότητες, έτοιμο να καλύψει όλες τις ανάγκες μετακίνησης μιας σύγχρονης οικογένειας. Αξιοποιώντας την τεχνολογική πρωτοπορία της Mercedes στην ηλεκτροκίνηση αλλά και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, που είναι παραδοσιακά ταυτόσημη με το τριάκτινο αστέρι.
➢    BMW CE 04: Ένα σκούτερ εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε μπορεί να συναντήσει κάποιος στη συγκεκριμένη κατηγορία, ένα σχήμα που μοιάζει να ανήκει σε άλλη εποχή ή ακόμη και σε άλλο πλανήτη! Ο Θανάσης Χούντρας οδηγεί το φουτουριστικό, αμιγώς ηλεκτρικό δίκυκλο της BMW, επιβεβαιώνοντας ότι δεν είναι ένα σχεδιαστικό πρωτότυπο: αντιθέτως, είναι το ίδιο το μέλλον, που κυκλοφορεί σήμερα!
➢    AVIS EASY LEASING: Μια μεγάλη επανάσταση φέρνει η, πάντα καινοτόμος, Avis. Με το Easy Leasing, την πιο προηγμένη και ευέλικτη μέθοδο online μίσθωσης αυτοκινήτων για κάθε πιθανή χρήση, μπορείς να επιλέξεις όποιο όχημα προτιμάς από τα Top Deals και να ορίσεις όπως εσύ θέλεις παραμέτρους, όπως η διάρκεια του συμβολαίου, το σύνολο των χιλιομέτρων, το ύψος της προκαταβολής ή ακόμη και το χρώμα του αυτοκινήτου. Ποτέ η μίσθωση οχήματος δεν ήταν πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική, όπως εξηγούν με τον μοναδικά παραστατικό τρόπο τους ο Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή στην κάμερα του TractioN!

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top