Μενεγάκη: Eίχα βάλει τις κόκκινες γραμμές μου σε ό,τι αφορά τα παιδιά μου

Τα σχόλια της παρουσιάστριας για το περιστατικό με τον Καπουτζίδη

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τους συνεργάτες της συζήτησαν στον αέρα το σεξιστικό σχόλιο που έλαβε ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς και την αποστομωτική απάντηση που έδωσε μέσα από τον τελικό της Eurovision.

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δέχτηκα την πιο ακραία επίθεση»

«Με αφορμή αυτό, να πω: πόσα πράγματα διαβάζουμε όλοι γύρω μας για μας και για τους άλλους κάτω από ένα post στο Instagram; Τι μπορεί να ακούσει κανείς, πόσα μπορούν να μας σύρουν; Πόσοι άνθρωποι επηρεάζονται προσωπικά και σοβαρά, ενώ κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει. Να το αντιμετωπίζεις, τόσο όσο. Βγάζω εκτός το θέμα του Γιώργου Καπουτζίδη γιατί κι εκείνος το έκανε συμβολικά και καλά έκανε. Τι κακία μπορείς να διαβάζεις και να λες “που τη βρίσκεις την όρεξη να γράψει τόσα φαρμακόγλωσσα σχόλια;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Εκείνη την ώρα ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε στη δική του προσωπική ιστορία και στο σχόλιο που του έκανε κάποιος, το οποίο αφορούσε και μέλη της οικογένειάς του. 

Ελένη Μενεγάκη: Την πήρε αγκαλιά η μαμά της, κυρία Ζέτα

Με αφορμή τα λόγια του καλεσμένου της στην εκπομπή, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε εκ νέου. 

«Εγώ λέω ότι επειδή πάντα υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που είναι σαν να λες ότι δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν παρά να γράφουν σκληρά πράγματα και κακίες σε εκείνους που ανεβάζουν ένα post. Δεν μιλάω προσωπικά, γιατί εγώ δεν έχω δει και πολλά πράγματα όσον αφορά τέτοιου είδους σχόλια. Πρέπει να δίνουμε το ίδιο βάρος; Κάθε μέρα πρέπει να είμαστε άρρωστοι. Κάποια θέματα τα διαχωρίζω. Εγώ ας πούμε είχα βάλει τις κόκκινες γραμμές μου σε ό,τι αφορά τα παιδιά μου. Είχα πει “διαχωρίστε το, εγώ δουλεύω στην τηλεόραση, όχι η οικογένειά μου, τα παιδιά μου”.

Εκεί απαντώ, με άλλον τρόπο. Όχι ευθέως εγώ, υπάρχουν και νομικοί που αυτή είναι η δουλειά τους να κυνηγούν τα κακώς κείμενα. Ο καθένας ξέρει μέχρι που θα βάλει τα όριά του, αλλά θεωρώ ότι οι άνθρωποι που κάνουμε αυτή τη δουλειά κι έχουμε αυτό το “αλισβερίσι” κάπως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και θα ακούσουμε πράγματα που δεν θα σου αρέσουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top