Γιώργος Καπουτζίδης: «Δέχτηκα την πιο ακραία επίθεση»

Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε στον αέρα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» για το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε κατά τη μετάδοση του Β' Ημιτελικού της Eurovision, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με έναν αθλητικογράφο που του επιτέθηκε παλαιότερα λεκτικά και πώς το διαχειρίστηκε.

Eurovision 2022 - Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

 «Το 2006, όταν παρουσίαζα τη Eurovision δέχτηκα την πιο ακραία επίθεση. Ένας αθλητικογράφος είχε μιλήσει για τον τρόπο που παρουσίασα εγώ τη βραδιά –επειδή έλεγα «Αννούλα» κι εννοείται με είχε πει «αδερφή και αδερφάρα», μετά είπε τη φράση «όξω που@@στη κι άσχημε». Αυτές οι φράσεις στο λεξιλόγιο των νέων εκείνης της εποχής, πέρασαν. Τώρα πήρα το «Αννούλα» στη συμμετοχή της Γερμανίας και το χρησιμοποίησα».

Γιώργος Καπουτζίδης: Η απάντηση στις κάμερες για το σεξιστικό σχόλιο

 Σχετικά με το τι γεύση του άφησε ο φετινός διαγωνισμός, ο γνωστός σεναριογράφος παραδέχτηκε ότι δεν πέρασε καλά.

«Δεν πέρασα καλά. Δεν το ευχαριστήθηκα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Η μόνη στιγμή που το ευχαριστιόμουν ήταν όταν ήμουν στον θάλαμο με τη Μαρία Κοζάκου. Μόνο τότε ήταν ξεκούραστα και το διασκέδαζα. Από το πρωί της Τετάρτης άρχισα να κάνω πυρετό κι έμεινα σταθερά με πυρετό. Αρρώστησα γιατί ήμουν ένας κουρασμένος άνθρωπος σε κίνηση και σε ταλαιπωρία».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top