Οι 100: Τρελό γέλιο με καλεσμένους την Τζένη Θεωνά και τον Δημήτρη Μακαλιά!

Μην χάσετε το καινούργιο επεισόδιο την Παρασκευή 13/5 στις 23:30

Δείτε το trailer του έκτου επεισοδίου του Οι 100

Την Παρασκευή 13 Μαΐου στις 23:30, καλεσμένοι στους Οι 100 είναι οι ηθοποιοί Τζένη Θεωνά και Δημήτρης Μακαλιάς με captain τον Ζήση Ρούμπο! 

Πόσοι από τους 100 πιστεύουν σε κάποια θεωρία συνωμοσίας;
Τι προτιμούν οι 100, σκύλο ή γάτα;
Πόσοι από τους 100 έχουν αρνηθεί πρόταση γάμου;
Πόσοι από τους 100 πάνε τουαλέτα στη μέση της νύχτας και δεν ανοίγουν τα μάτια για να μην ξυπνήσουν;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσουν οι 100 και θα πάρουμε απίθανες απαντήσεις! Τελικά τι λένε οι αριθμοί για εμάς; Πόσα εκπληκτικά πράγματα θα ανακαλύψουμε; Όλη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία να μάθει! 

Φισφής: Οι επικές ατάκες στην Αλικάκη για τον γάμο της με τον Λαγούτη

Απέναντι από τους καλεσμένους βρίσκεται μια γιγαντοοθόνη, όπου 100 καθημερινοί άνθρωποι - αντιπροσωπευτικό δημογραφικό δείγμα της Ελλάδας του σήμερα - συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή, συνδεδεμένοι ο καθένας ξεχωριστά μέσω zoom!

Η Τζένη Θεωνά με τον Δημήτρη Μακαλιά και τον... captain Ζήση Ρούμπο αριστερά

Οι 100 αυτοί άνθρωποι, απαντούν ζωντανά στις αναπάντεχες, ανατρεπτικές, απρόσμενες, ευφάνταστες ερωτήσεις, που απευθύνει ο παρουσιαστής προς τους καλεσμένους, βγάζοντας έτσι ένα αποτέλεσμα επί τοις 100, δηλαδή μια ρεαλιστική εικόνα του ποιοι είμαστε ως Έλληνες το 2022!  

Οι 100: Οι Captains Ρούμπος και Μαθιουδάκης ξεσήκωσαν τους Breakfast@star!

Οι τρεις celebrity καλεσμένοι κάθε εβδομάδα προσπαθούν να προβλέψουν, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, το αποτέλεσμα, που θα δώσουν με τις απαντήσεις τους οι 100. Και έτσι θα αποδείξουν ποιος ανάμεσά τους ξέρει καλύτερα την Ελλάδα του σήμερα! Ταυτόχρονα, τόσο οι ίδιοι όσο και οι 100, αναλύουν με χιούμορ τις ερωτήσεις και μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες. 


 
Μια τηλεοπτική εκπομπή που μπαίνει στα σπίτια καθημερινών ανθρώπων και μαθαίνει περισσότερα για τη ζωή τους με την πιο θετική, αισιόδοξη και χιουμοριστική διάθεση για να γελάσουμε δυνατά με τις «άβολες» αλήθειες μας και να κατανοήσουμε, τελικά, καλύτερα ο ένας τον άλλο. 

Λάμπρος Φισφής: «Κάθε φορά στο Οι 100 γινόμαστε μια καινούργια παρέα»

Ελάτε να διασκεδάσουμε ανακαλύπτοντας τα χαριτωμένα, μικρά γεγονότα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε ως έθνος! Γιατί όλοι μας έχουμε μια μοναδική ιστορία που θέλουμε να μοιραστούμε!

Τα πιο ξεκαρδιστικά γκάλοπ αρχίζουν! Ώρα να τα πούμε όλα!

Ο Λάμπρος Φισφής είναι ενθουσιασμένος με τον ρόλο του παρουσιαστή στο Οι 100

Αν θέλετε να έρθουμε στο σπίτι σας και να μας πείτε όλα όσα κρύβετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, να μοιραστείτε μαζί μας όλα όσα δεν θα λέγατε παρά μόνο στους κοντινούς σας, να μάθουμε αν παίρνετε μυρωδιά τι γίνεται γύρω σας, δίπλα σας, μέσα σας, κοντά σας... 

Δηλώστε συμμετοχή! Μπορείτε να είστε ένας από τους 100. Ένας από εμάς. Δεν περισσεύει κανείς!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Οι 100

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top