Οι 100: Οι Captains Ρούμπος και Μαθιουδάκης ξεσήκωσαν τους Breakfast@star!

«Στα γυρίσματα περνάμε πολύ ωραία. Γελάμε πολύ»

Πριν από λίγες εβδομάδες έκανε πρεμιέρα το  νέο, πρωτότυπο, διαδραστικό, διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show – τηλεπαιχνίδι, «Οι 100» με παρουσιαστή τον πολυτάλαντο, αγαπημένο stand up comedian και σεναριογράφο, Λάμπρο Φισφή.

Λάμπρος Φισφής
Captains του παιχνιδιού του Star, είναι ο ηθοποιός/stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης κι ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος.

Οι δυο τους άφησαν για λίγο τα γυρίσματα και βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» και μίλησαν για τη συγκεκριμένη πρόταση που δέχτηκαν από το Star και τι ήταν αυτό που τους έκανε να απαντήσουν θετικά.

Captains του παιχνιδιού του Star, είναι ο ηθοποιός/stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης κι ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος.


«Όταν μου έγινε η πρόταση είπα ότι είμαι 100%», είπε αρχικά ο Ζήσης Ρούμπος με τον Μιχάλη Μαθιούδακη να συμπληρώνει: «Με ιντρίγκαρε. Έχω μπει με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό σε αυτό το κομμάτι. Θέλω να το φτιάξουμε και να βρούμε το ύφος που του αξίζει».


Τόσο ο Ζήσης όσο και ο Μιχάλης τόνισαν πως περνούν πολύ καλά στα γυρίσματα μιας και υπάρχει μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.


«Οι 100» προβάλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 23.30 στο Star


Δείτε όλες τις εκπομπές του Οι 100
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top